LOVE

Online románc! A neten keresik a szerelmet a magyar celebek!

Vannak, akik igazi társra leltek a világhálón, míg mások csak egy könnyû kalandban bízva tûntek fel a legnépszerûbb szexpartnerkeresőn. Bármi is volt a cél, a rajongók alaposan meglepődtek!
  • Szerző: Doris

A %% összegyűjtötte azokat a hazai sztárokat, akik a világhálón próbálkoztak a párkereséssel. Több-kevesebb sikerrel...

Katus Attila

A népszerű sztáredző évek óta a Facebookon próbálta becserkészni kiszemeltjeit, virtuális hódításait azonban sokáig nem koronázta siker. Néhány hónapja azonban megismert egy nála 20 évvel fiatalabb lányt egy pécsi rendezvényen, majd egyből rá is írt a közösségi oldalon. A levélváltásból pedig - úgy tűnik - szerelem lett.

Katus nemrég a TV2-n futó Drágám, add az életed! című műsorban is bemutatta új párját, a gyógytornásznak tanuló Kírát.

Linczényi Márkó

Azt eddig is tud­tuk, hogy a Hungary's Got Talent zsűritagja nagy ra­jon­gója a női nem­nek, azon vi­szont a %% tu­dó­sí­tója is meg­le­pő­dött, hogy a sármos énekes arc­képe az egyik leg­nép­sze­rűbb part­ner­ke­re­sőn, a Tinderen jött vele szembe. Felbukkanása azért is furcsa, mert menő zenészként és a tavalyi év egyik legnézettebb műsorának szereplőjeként valószínűleg nem szorul rá egy társkereső segítségére.

Berki Krisztián

Az izomagyú celeb Tinder-fotója teljesen váratlanul bukkant fel a közösségi oldalon. Később kiderült, hogy A Nagy Duett macsója már fél éve fent van a népszerű partnerkeresőn.

Berki azonban ezt is meg tudta magyarázni.

Van egy hírportálom, ahol nemrég olyan cikket jelentettünk meg, amely az internetes társkereséssel foglalkozik. Ezért regisztráltam, nem hinném, hogy rá lennék ilyesmire szorulva

- magyarázkodott a kopasz nagymenő.

Vajon Hódi Pamela elhitte a kissé furcsa indokot?

Medveczky Ilona

Fenti társaival ellentétben, a díva igazán komolyan gondolta az online társkeresést. Bár ke­gyeit na­gyon sokan ke­res­ték a világhálón, ő csak egy férfi­nak adta meg az esélyt.

A kitartó udvarló három évig bombázta romantikus üzenetekkel a művésznőt, mire ő végre beadta a derekát és személyesen is találkozott az érzelmes lovaggal. Ilona később bevallotta, a férfi élőben is levette a lábáról.

A románc ennek ellenére nem tartott sokáig, az elsőre udvariasnak és rendkívül férfiasnak tűnő udvarlóról kiderült, hogy egy igazi energiavámpír.

Görög Zita

A virtuális párkeresés egyértelműen a csinos műsorvezetőnek jött be legjobban: Zita későbbi férjével jött össze a világhálón. Az exmodell felidézte, sokan el sem hitték, hogy valóban ő működteti a profilt, Koltay Tamás volt az egyetlen, aki kétségek nélkül vágott bele az ismerkedésbe. Az első személyes találkozó előtt mégis elbizonytalanodtak.

"Úgy voltam vele, hogy ha aznap rám ír, mégis elmegyek. Mindenképpen fontosnak gondoltam a megerősítést. Az volt bennem, ha nem ír rám, nem is érdekel..."

- árulta el korábban Zita a HELLO!-nak.

A randevú viszont olyan jól sikerült, hogy azóta már össze is házasodtak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?