LOVE

Nem Jennifer Anistonnal jött össze: titokzatos barna nővel kapták le Brad Pittet

Sírhatnak a rajongók, mert úgy tűnik, nem hallgattattak meg az imáik.
  • Szerző: Ripost

A rajongók abban reménykedtek, hogy két kedvencük, Jennifer Aniston és Brad Pitt ismét egymásra talált. Az idei díjátadókon ugyanis valóban úgy tűnt, ismét több van közöttük, mint barátság.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

Most azonban úgy tűnik, darabokra törhet a rajongók álma, ugyanis az 56 éves színészt egy másik, barna hajú nővel kapták lencsevégre. A Volt egyszer egy... Hollywood sztárja szombaton részt vett a Thundercat Los Angeles-i koncertjén. Viszont nem egykori feleségét vitte magával, hanem az ismeretlen nőt...

A szemtanúk szerint egy percre sem tágítottak egymás mellől, de az igaz, hogy nagy romantikus gesztusokat sem tettek és nem is csókolóztak.

Angelina Jolie-val való szakítása után rengeteg mindenkivel össze akarták már boronálni a színészt. Legutóbb a Golden Globe-ra egyedül érkezett, ami szintén sok találgatásra adott okot, de Pitt egyszerű magyarázatot adott.

„Az anyukámat szerettem volna elhozni, de nem tudtam. Akárkivel is jelenek meg, rögtön arról kezdenek el cikkezni, hogy járunk. És ez roppant kínos lett volna” – mondta.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?