LOVE

Válása után máris férjhez megy a magyar énekesnő, ekkor lesz a nagy nap

A TV2 egykori sztárja 16 év házasság után barátságban vált el a férjétől. Ezt követően kopogtatott ajtaján az igaz szerelem!
  • Szerző: Doris

A koronavírus-járvány miatt közel fél évet csúszott Sebestyén Katja válása, akit a Sztárban Sztár leszek! első évadában ismert meg és zárt szívébe az ország, még 2019 őszén.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Válása után máris férjhez megy a magyar énekesnő, ekkor lesz a nagy nap

Fotó: Facebook

A kétgyermekes énekesnő 16 év házasság után intett búcsút férjének, akinek két gyermeket is szült.

Katja a szakítás ellenére nem búslakodott és magányoskodott sokáig, ugyanis beleszeretett egy régi barátjába, Péterbe, akinek július 17-én, szombaton örök hűséget fogad a Tisza partján!

„Április 28-án fogadták el a válási papírjainkat, amit közösen adtunk be annak idején. Hamarabb is túleshettünk volna ezen, de a pandémia miatt gyakorlatilag fél évet csúszott a procedúra. Peti már tavaly novemberben megkérte a kezemet, igaz, semmilyen romantikus gesztus nem volt. Esős nap volt, pont aznap váltott munkahelyet, le volt lombozódva, erre megkérte a kezem, gyűrű sem volt, de lelkileg nagyon meghitt pillanat volt mindkettőnknek” – kezdte a -nak a tehetségkutató 39 éves felfedezettje.


A menyegzőre egészen pontosan Tiszacsegén kerül majd sor július 17-én, szűk családi körben. Igen ám, csak amikor a szerelmesek kinézték a vágyott időpontot, Katja még házasként szerepelt az anyakönyvi rendszerben. Ezért egy külön kérvényt kellett írniuk, hogy elváltra módosítsák a státuszát, de szerencsére ezzel sem volt probléma. Május 6-án mondták ki hivatalosan a válást, két hónapra rá Katja már házasodik, amire csak ennyit mondott: ez nem olyan rossz.

„Családi esküvő lesz, de hát mi nagy család vagyunk. Nyilván a gyerekeim is ott lesznek, de maximum harmincan leszünk. Ami a ruhámat illeti, sportcipőben megyek férjhez! Nem is olyan rég kiderült ugyanis, hogy cukorbeteg vagyok, ezért komoly diétába kezdtem, rendszeresen futok, vagy legalábbis kocogok. Hát ezért megyek férjhez futócipőben„ – mesélte lelkesen Katja, hozzátéve, hogy két gyermeke, Lilla és Levente is nagyon szorgalmazták a házasságát, kedvesében, Péterben pedig megtalálta azt a férfit, akivel ismerik egymás minden rezdülését.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?