LOVE

Csodás gólyahír: részleteket árult el a várandósságáról Kulcsár Edina

A műsorvezető szerda este jelentette be, hogy férjével, Csutival a második közös babájukat várják.
  • Szerző: ripost

Második gyermekét várja Kulcsár Edina, a hasa pedig szépen gömbölyödik. A műsorvezető boldogabb, mint valaha, mert tizennégy hónapos fia, Medox, és születendő gyermeke között nagyjából másfél év korkülönbség lesz, éppen, ahogyan tervezték a férjével, Csutival.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor /

Edina néhány héttel ezelőtt érezte meg, hogy kisbabát vár: régóta fájó dereka miatt MR-vizsgálatra készült, ám aggódni kezdett, hogy ez vajon a várandós nőknek mennyire ártalmas. Végül vett egy terhességi tesztet, ami pozitív eredményt mutatott.

„Alig vártam, hogy megoszthassam a nagy hírt Csutival, de ellentétben az első alkalommal, ezúttal nem csináltam nagy felhajtást a bejelentésből, a férjem kezébe nyomtam a pozitív terhességi tesztet, és csak mosolyogtam. Azt mondtam, ha fiú lesz, nem kizárt, hogy elgondolkodom a harmadik gyereken, mert egy kislány is jó lenne a családunkba” – mondta el a Story magazinnak Edina.

A kismama azt is elárulta, hogy édesanyja, Krisztina először megrökönyödött, amikor megtudta, hogy másodszorra is nagymama lesz. Ez nem is meglepő, hiszen az asszony rendkívül fiatal: csupán tizennyolc éves volt, amikor Edinának életet adott. A műsorvezető dédnagymamája, Anci néni rendkívül izgatott, hiszen 85 évesen kétszeres üknagymama válik belőle.

A házaspár ráadásul hamarosan beköltözhet a kertes családi házukba, ahol bőségesen akad hely a család legkisebb tagjának is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?