LOVE

Korda György és Balázs Klári izgalmas élete: így tölti a napjait a házaspár

A színpadon díva, otthon lelkiismeretes háziasszony. Sokan nem gondolnák, de Balázs Klári ugyanúgy él, mint bármely, nem közszereplő hölgy.

Augusztus elején ünnepelte a születésnapját Balázs Klári. A népszerű énekesnő férjével, Korda Györggyel együtt vészelte át a koronavírus okozta nehéz helyzetet. Bezárkóztak az otthonukba az egészségük érdekében, ám nemrégiben visszatérhettek imádott rajongóikhoz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Klárika tökéletes formában van, ami nem meglepő, hiszen nagyon odafigyel a táplálkozására, csak egészséges ételeket eszik, és ha teheti, nem vacsorázik. Ráadásul ő tartja rendben a hatalmas, 300 négyzetméteres Korda-villát is; bejárónő segítsége nélkül!

Balázs Klári

Balázs Klári rengeteget takarít
Fotó: Ripost

„Sokan azt hiszik, hogy bejárónők garmada lesi a kívánságaimat, de ki kell, hogy ábrándítsam őket. Nincs segítségem, mindent én tartok rendben. Megszokott rutinná vált számomra a takarítás, és nem esik le az aranygyűrű az ujjamról, ha porszívózni, mosogatni kell. Ráadásul szeretem is a rendet, ezért nem telik el úgy nap, hogy ne takarítanék.”

Ha kíváncsi vagy, mit mondott még Klárika az életükről és a mindennapjaikról, keresd a 7 heti lapot keddtől az újságárusoknál!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezt a forralt bor receptet mindenki elkéri!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?