LOVE

Kitálalt Hajdú Péter: döntő lépésre szánta el magát a kapcsolatában

Hajdú Péter és kedvese új életet kezdett. Úgy döntöttek ugyanis, hogy összeköltöznek.
  • Szerző: Ripost

Hajdú Péter hosszú évek után, túl egy váláson osztja meg újra otthonát egy nővel. A tévés ugyan visszafogottan, de boldogan nyilatkozott a Blikknek az új élet kezdetéről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Már tíz hónapja vagyunk együtt, de a kapcsolatunkra csak azután derült fény, hogy lepaparazziztak minket a teqball-világbajnokságon. Egy ideje már együtt élünk, ez nem titok, de ehhez az kellett, hogy Esztit a gyerekek is nagyon jól fogadják” – mondta a tévés.

Fotó: Ripost/ Markovics Gábor

A szerelmesek lépésről lépésre haladtak kapcsolatukban, ezt elsősorban a fiatal lány szerette volna így, de kétgyermekes apaként Hajdú sem akart felelőtlen döntéseket hozni.

„Az összeköltözés fokozatosan történt, idő volt, mire egyáltalán ott aludt nálam, a következő lépés az volt, amikor egymás után többször ébredtünk egymás mellett. Mint minden kapcsolatban aztán, ezek az alkalmak is egyre sűrűsödtek, de fontos volt, hogy a gyerekeknek bemutassam, mielőtt végleg összebútorozunk” – magyarázta Hajdú.

„Az elmúlt három és fél évben sem voltam teljesen egyedül, voltak próbálkozásaim, de még senki nem költözött hozzám és senkit nem mutattam be a gyerekeknek. Eszti volt az első, és remélem, az utolsó is – tette hozzá a producer bizakodva.

Az együttélés részleteiről többet nem árult el, az eddigiekkel ellentétben Eszterrel sokkal kevesebbet mutatnak meg magukból a külvilág felé, talán ez is a boldogságuk titka.

„A kapcsolatunk elején megbeszéltük Petivel, hogy szűkszavúan nyilatkozunk, de az tény, hogy összeköltöztünk, és nagyon boldogok vagyunk. Van egy közös kiskutyánk, aki elképesztően eleven, sok feladat van vele, de rengeteg szeretetet és élményt ad cserébe” – nyilatkozta Hajdú Péter kedvese.

A pár Törökbálinton él együtt, ahol a tévés producert rengetegen ismerik, s barátnőjét is hamar elfogadták. Barátaik elmondása szerint Hajdút rég látták ilyen kiegyensúlyozottnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?