LOVE

Óriási boldogság: titokban megnősült, és apa lesz Király Viktor!

Az énekes és kedvese, Anita a legnagyobb titokban mondták ki a boldogító igent, ráadásul mesés helyen, a Balaton partján.
  • Szerző: ripost

Nyár elejére újabb taggal bővül Király Viktor családja! Az énekes kedvese, Anita ugyanis babát vár, az örömteli hír hallatán pedig a pár mihamarabb sort kerített az esküvőre.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László/Ripost

Anitának napokig fájt a hasa, és nem érezte jól magát, ezért úgy döntött, elvégez egy terhességi tesztet. Viktor ekkor éppen vidéken koncertezett, így a fiatal lány az édesanyjánál tudta meg a nagy hírt.

„Amikor megláttam a két csíkot a teszten, sokkot kaptam. Ijedtemben? Nem, örömömben! Kérdezgettem anyut, mit jelentenek azok a csíkok, pedig pontosan tudtam: babát várok a szerelmemtől! Viktornak azonnal elmondtam a nagy hírt. Először nem kapott levegőt, olyan váratlanul érte a mondandóm, de utána egyfolytában csak nevetett, nagyon boldog volt. Bevallom, mindketten elsírtuk magunkat, de ezek az öröm könnyei voltak” – mondta el a Story magazinnak Anita.

Bár az énekes a korábbi párkapcsolatai idején rendre azt nyilatkozta, nem érzi még készen magát az apaságra, most teljesen másként érez.

„Érdekes, most meg annyira természetes számomra, hogy nemsokára apa leszek. Boldog vagyok Anitával!” – jelentette ki Viktor.

A szerelmesek egy balatoni hotelben mondták ki a boldogító igent egymásnak egy szűk, negyven fős menyegzőn. A pár tanúi Viktor testvére Ben, és Anita öccse, Norbi voltak, az esküvő után pedig hajnalig táncoltak a lagziban.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?