LOVE

Kalandos utazás: Dubajban ragadt vőlegényével a magyar énekesnő

Felejthetetlen élményekkel gazdagodott thaiföldi útja során Szűcs Judith. A diszkódíva boldogan mesélt a romantikus vakációról a Ripost-nak, sőt a hazaútjuk során felmerült gikszerről is beszélt.
  • Szerző: BDF

Thaiföldön nyaralt vőlegényével Szűcs Judith! A gyönyörű énekesnő két hetet töltött el szerelmével az ázsiai országban. Minden percét élvezték a romantikus vakációnak, még annak ellenére is, hogy hazafelé egy kisebb malőr történt velük a reptéren.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Úgy éreztem magam, mint egy nászúton. Kinyaraltam magam. Igazi kikapcsolódás volt. Jól esett, hogy kicsit kivontuk magunkat a forgalomból. A tavalyi év nagyon kemény volt mindkettőnknek, rengeteget dolgoztunk” – kezdte a -nak a diszkódíva.

Fotó: Ripost

Szűcs Judith imádja az európai ízeket, és a megszokott ételekről az ázsiai országban sem tudott lemondani. Így megkereste azokat az éttermeket, ahol bőven válogathatott az ismert és kedvelt ínyencségek közül.

„Szerencsére találtunk európai éttermeket! Volt sonka, szalámi, és rántotta is. Örültünk neki, hogy két héten keresztül nemcsak thai ételeket tudtunk enni” – magyarázta az énekesnő, aki a kéthetes vakáció alatt tényleg pihenéssel töltötte az idejét. Folyamatosan a tengerparton időzött.

„Állandóan masszíroztattam magam a parton. Nagyon meleg, párás volt az idő, sokat napoztunk, és arra különösen ügyeltem, hogy ne égjünk le. Mindig jól bekentük egymást. A víz tökéletes volt. Alig akartam kijönni, órákig lubickoltam benne. Estefele pedig kártyáztunk, sokat römiztünk. Imádunk römizni! És, persze, egymással foglalkoztunk. A vőlegényemmel való kapcsolatom egyébként is fantasztikus, de abszolút hozzátett az utazás, már csak azért is, mert együtt voltunk, együtt lazítottunk” – mondta boldogan Judith, aki elmesélte azt is, hogy igencsak kalandosra sikerült a hazaútjuk, ami miatt Dubajban kellett éjszakázniuk.

Hogy mi történt pontosan, arról a részleteket elolvashatod a napilap pénteki számában. Keresd az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?