LOVE

Ilyen esküvőt tervez Iszak Eszter és Gyurta Dani

Iszak Eszter elárulta, hogy számára fontos az esküvő, és nem a papír miatt. Hozzátette, hogy párja, Gyurta Dani is hasonló véleményen van vele.
  • Szerző: rp

Iszak Eszter teljesen biztos abban, hogy majd a templomban, Isten színe előtt is szeretné kimondani a boldogító igent kedvesének, Gyurta Daninak. Nyilatkozatából pedig az is kiderült, hogy ezt az olimpiai bajnok úszó is hasonlóképpen gondolja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Iszak Eszter és Gyurta Dani templomban is szeretnének megesküdni

Iszak Eszter és Gyurta Dani templomban is szeretnének megesküdni (Fotó: LifeTV)

„Lehet, hogy én vagyok ennyire romantikus lelkű, de szerintem maga az érzés, hogy tudod, hogy a férjed vagy a feleséged, az egészen más. Nyilván nem a papír számít, nem azt fogod nézegetni egész nap, hanem a tudat, hogy ez már egy komolyabb szint. Én nagyon hiszek a házasságban, az esküvőben. Szerencsére Dani is abszolút mindent ugyanígy gondol. Szerintem az a fontos, hogy a pár mindkét tagja ugyanazt gondolja” – fogalmazott Eszter a Brékingben.

Amint a is beszámolt róla, Esztert és Danit még tavaly tavasszal fotózták le egy óbudai hipermarketben. Bár a páros nem nyilatkozott arról, hogy valóban egy párt alkotnak-e, instás kommentjeik hamar elárulták őket. Azóta pedig már a nyilvánosság előtt is felvállalták, hogy együtt vannak.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?