LOVE

Intim titkot árult el a házasságáról Kulcsár Edina

A sztáranyuka bevallása szerint gyermek mellett is jól működik a házaséletük.
  • Szerző: RIPOST

Kendőzetlen őszinteséggel vallott a közösségi oldalán Kulcsár Edina arról, hogyan élik meg az intimitást férjével, mióta megszületett a kisfiúk, és újra várandós lett. Az egykori szépségkirálynő bevallása szerint a vonzalom még mindig nagyon erős kettejük között, és bár lehetőségük alig akad arra, hogy összebújjanak, a maguk módján igyekeznek ezt megoldani.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

„Igény lenne rá mindkettőnk oldaláról, csak lehetőségünk nem igazán akad, de azért a magunk módján megoldjuk. Szeretjük egymást nagyon, és a vonzalom is megvan! Még így is, hogy nagy a pocakom és van rajtam pár plusz kiló” – árulta el a sztáranyuka, akinek minden szavát megerősítette férje is, hiszen korábban hasonló témában faggatták S. Tóth Márta JelenLét című műsorában. Csuti akkor kifejtette, hogy a szexuális életüket egyáltalán nem változtatta meg a gyermekük megérkezése, sőt még jobban odafigyelt arra, hogy Edina a várandóssága során is megkapja a testi törődést.

„Nyilván egy gyereknél nincs az, hogy hazamegyek és egymásnak esünk, hiszen a gyerek néz. Ráadásul Medoxnak akkora szeme van, mintha telihold lenne, ő mindent lát. Én egy dolgot tartottam szem előtt, hogy Edina a terhesség alatt ugyanolyan nőnek érezze magát, mint előtte. Ebben volt tudatosság, de morbid vagy nem, én kívántam őt nyolcvanöt kilósan is! Akkoriban jó brazilos lett!” - mondta el Csuti.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?