LOVE

Hoppá, elszólta magát Stohl András szerelme?

Titkos eljegyzésen van túl Stohl András és 19 évvel fiatalabb kedvese? Legutóbb Tilla születésnapján poénkodtak azzal, hogy a bulin a színész megkérte Vica kezét. Talán mégsem csupán médiahekkről volt szó...
  • Szerző: bdf

Előnászútra ment jóval fiatalabb szerelmével Stohl András! Ez derül ki legalábbis barátnője, Vica Instagram-oldaláról. Bejegyzésében a prehoneymoon, azaz előnászút kifejezés is erre utalhat. Ráadásul egy csodaszép gyűrű is feltűnt a barna szépség ujján. A szerelmespár egyébként Horvátországban, Milnában nyaral, ahonnan több fotó is felkerült már az internetre.

Többek között az első közös szelfijük is, amit három évnyi együttlét után Buci tárt a nyilvánosság elé tárt. Jól látszik, mindketten sugároznak a boldogságtól, le sem tagadhatnák, mennyire boldogok együtt. Nem beszélve a kettejük közt lévő tökéletes harmóniáról, ami az elmúlt években óriási hatással volt a színészre. Amint Buci is bevallotta, Vica mellett teljesen megváltozott, felhagyott kusza életvitelével és lenyugodott az együtt töltött évek alatt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stohl András (@stohlandras) által megosztott bejegyzés,

Bár Stohl András ritkán beszél a magánéletéről és szerelmét sokáig rejtegette is a nyilvánosság elől. Olykor csepegtetett némi információt a közös életükről. A szerelmesek már 2003-ban felfigyeltek egymásra, ám akkor nem volt lehetőségük elmélyíteni a kapcsolatukat. 14 évvel később azonban már semmi és senki nem állt az útjukban, hogy megéljék a szerelmüket. Miután Stohl elköltözött fóti otthonából, nem is teketóriáztak, hamar összebútoroztak egy belvárosi lakásba és a szülőkkel való bemutatkozással sem vártak sokáig. Vicáéknál rögtön elfogadták Bucit, nagyon kedvelik őt, mert látják, mennyire boldoggá teszi a lányukat és a színész gyermekei is örömmel fogadták az új családtagot.

Azt is elmondta a színész, hogy Vica segítségével jött egyenesbe az élete. Stohl szavaival élve, egészen addig zabolátlan csikóként vetette bele magát a mindennapokba. Nem találta az egyensúlyt a hétköznapokban, amíg Vica utat nem mutatott neki. "Nem akar megváltoztatni. Inkább bebizonyította, hogy olyan társai lehetünk egymásnak, ahol nincs főnök, nincs alá-fölé rendelt viszony. Egy kérése volt, hogy mindig merjünk egymáshoz őszinték lenni. Azt szokta mondani, azon van, hogy ne csak a szerelmem legyen, hanem a szeretőm, a párom, a legjobb barátom is, anyám helyett anyám, a testvérem, a cinkosom, a mindenem. Jó úton jár.." - mondta el korábban egy hetilapnak Stohl, aki egyébként az utolsó mondattal akár a jövőbeni esküvőjükre is utalhatott. Nem kizárt, hogy már ekkor biztos volt a döntésében, hogy másodszorra is oltár elé áll.

És ezeket olvastad már?