LOVE

Ezt a gyönyörű nőt szereti a magyar énekes, már össze is költöztek

Februári szakítása után újra rátalált a szerelem Bebére! A Black II Black egykori énekese egészen véletlenül, a Facebookon pillantotta meg először kedvesét, és lesz, ami lesz alapon, ismerősnek jelölte. Később kiderült, ez volt élete egyik legjobb döntése, hiszen ma már együtt is élnek.
  • Szerző: Doris

Bebe a válása után egy 19 évvel fiatalabb lány mellett találta meg újra a boldogságot, ám sajnos az a kapcsolat sem működött.

Fotó: Facebook

Az énekes rájött, hogy nincs egy hullámhosszon fiatal kedvesével, és februárban pontot tett a kapcsolat végére. Bár a szakítás megviselte, nem adta fel, tudta, hogy hamarosan rátalál a szerelem! Erre augusztusig kellett várnia, akkor toppant be az életébe a 32 éves Bogi, akivel egy kissé rendhagyó módon ismerkedett meg.

„A Facebook egészen váratlanul feldobta a profilját, mint lehetséges ismerős. Már az első fotó alapján szimpatikus volt, ezért gondoltam, bejelölöm. Igaz, akkor még nem úgy álltam ehhez hozzá, hogy ebből kapcsolat is lehet. Láttam, hogy Bogi biológus és étkezési tanácsadással foglalkozik, nekem pedig van egy pajzsmirigy beteg kutyám. Elgondolkodtam, talán tudna segíteni” – kezdte a -nak Bebe, aki ezután egyből a tettek mezejére lépett.

Felhívta a lányt, aki közölte vele, hogy ő emberekkel foglalkozik, állatokkal nem, viszont van egy ismerőse, aki tud segíteni. Ezt követte az első személyes találkozó, ahol az énekes már érezte: több is lehet közöttük. Ismertette a kutya tüneteit. Ebből egy kétórás beszélgetés kerekedett ki egy hangulatos étterem teraszán Dunakeszin.

„Nagyon pozitív benyomást tett rám Bogi, úgyhogy az első találkozó után nem lacafacáztam, kértem tőle hivatalosan egy randit. Igen ám, de ő nem igazán akart kötélnek állni. Állítása szerint, ha tudta volna, hogy ez a szándékom, már az első találkozóra sem mondott volna igent. Végül beadta a derekát. Beszélgettünk, beszélgettünk, aztán puff... már együtt is éltünk” – mesélte a Black II Black egykori frontembere, aki nem sokat teketóriázott, két hét után összebútorozott a szerelmével.

Fotó: Facebook

Szerinte ugyanis lakva ismerszik meg az ember, ezért nincs értelme sokáig várni. Ráadásul amúgy sem tartja magát egy randizgatós típusnak, és úgy véli, jobb, ha már az elején kiderül, ha két ember hosszútávon mégsem illik össze. És hogy milyen nő az, aki le tudja venni Bebét a lábáról? Az énekes ezt is elárulta.

„Legyen ízig-vérig nő, de nem attól, hogy kipingálja magát és órákon át sétálgat egy plázában. Legyen igazi nő smink nélkül is, tréningnadrágban. És tudja elengedni magát. Pont, mint a párom!”

És ezeket olvastad már?