LOVE

Egyre közelebb kerül egymáshoz Vajna Tímea és sármos udvarlója

Sejtelmes fotóval tudatta Vajna Tímea, hogy nem csak barátság fűzi ahhoz a sármos üzletemberhez, akivel már többször lencsevégre kapták. Mint kiderült, Zoltán a tengerentúlra is követte az özvegyet, és minden idejüket együtt töltik.
  • Szerző: RIPOST

Nehéz időszakot tudhat maga mögött Vajna Tímea, hiszen több, mint egy évvel a férje elvesztése után sem tudta teljesen feldolgozni a gyászt. Bár a családja mindenben támogatta, az özvegy többször is padlóra került lelkileg, azonban úgy tűnik, Andy Vajna egyik közeli barátja vigaszt tud nyújtani Tímeának. Bár eleinte csak az üzlettársaként emlegette a jóképű férfit, most már nyíltan vállalja, hogy több van közöttük, mint munkakapcsolat. Olyannyira, hogy az üzletember még Amerikába is követte az özvegyet, és szinte minden idejüket együtt töltik. Legújabb fotójuk pedig egyértelmű bizonyíték arra, hogy gyengéd érzelmek fűzik egymáshoz őket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Köszönöm, hogy segítesz nekem lelkileg... Sosem gondoltam, hogy a barátságból kialakulhat egy olyan mély kötelék, ami megérint, és átfordulhat egy teljesen más irányba” – írta a fotóhoz az özvegy, aki férje elvesztése óta különösen figyel a körülötte lévő jelekre. Bevallása szerint már többször érezte Andy jelenlétét, most pedig a titokzatos férfivel készült közös képén tűnt fel neki egy furcsaság.

„A képeket visszanézve vettem észre, hogy az ég is mosolyog” – fogalmazott a filmügyi kormánybiztos özvegye. Úgy tűnik, Tímea számára fontos jelentősége van a spiritualitásnak, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az a kijelentése, miszerint elhunyt férje lelke beleköltözött a milliárdos üzletemberbe. Mint kiderült, Andy és Zoli barátok voltak, sokat időztek együtt, Tímea szerint pedig nagyon sok mindenben hasonlítottak. Talán ez is közrejátszhat abban, hogy egyre közelebbi kerülnek egymáshoz.

„Zoli nagyon tisztelte és szerette Andyt, még az otthonában is van róla kirakva kép, és néha kicsit azt érzem, hogy Andy lelke beleköltözött Zoliba, mert sokszor konkrétan ugyanúgy viselkedik, ahogy ő. Egy igazi gentleman módjára virágokat, ajándékokat küld, és úgy érzem, alakulóban van közöttünk valami„ – nyilatkozta korábban Tímea, akinek legutóbbi fotója bizony arról tanúskodik, hogy a barátságnál már jóval több van közöttük.

Fotó: Vajna Tímea / Instagram

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?