LOVE

Alec Baldwin felesége ismét terhes: csak fél éve vesztette el az előző babáját

Hilaria Baldwin ötödik gyermekével várandós.
  • Szerző: Ripost

Hilaria Baldwin ismét örömhírt osztott meg az Instgramon követőivel. Alec Baldwin felesége ugyanis bejelentette, hogy ötödik gyermekével várandós.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Tekerd fel a hangerőt. Hagyom, hogy a baba beszéljen helyettem, mert nincsenek szavak arra, hogyan is érezzük most magunkat. Csak most kaptam a jó hírt, hogy minden a legnagyobb rendben és a törpike egészséges. Meg akartam osztani veletek ezt a jó hírt. Ismét itt tartunk” – írta a videó mellé.

Sound up...I’ll let the baby do the talking because I don’t have the words to express how this sound makes us feel 🤍. Just got the great news that all is well and all is healthy with this little munchkin. I wanted to share this with you🤍 Here we go again 💫

A jógatanár tavaly novemberben vetélt el, akkor négy hónapos terhes volt. A szomorú hírt is megosztotta a rajongókkal. Elárulta, 62 éves férjével kislányt vártak. Hét hónappal azelőtt egyszer már elvetélt, akkor pár hetes volt a magzat. Ezt is azonnal megosztotta a követőkkel, mert mint akkor írta, nem csak a jó dolgokról kell beszélni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?