LOVE

Megnevezte a párját, nem titkolózik tovább Hajdú Péter

Hajdú Péter újdonsült kedvesét, Esztert egy osztrák síparadicsomba is magával vitte, ahol a showman barátaival közösen koccintottak az új évre.
  • Szerző: BDF

A még december elején számolt be a hírről, hogy újra szerelmes Hajdú Péter! A showmant egy titokzatos barna hajú szépség társaságában kapták lencsevégre a Budapesten megrendezett teqball-világbajnokság lelátóján. A szemtanúk szerint izzott a páros között a levegő, szinte el sem mozdultak egymás mellől, sokat beszélgettek, szelfiztek és ölelkeztek. A fotók után rögtön megkerestük Hajdút, aki akkor mélyen hallgatott a részletekkel kapcsolatban. Nem erősítette meg, de nem is cáfolta a hírt, hogy újra párkapcsolatban él.

Fotó: Facebook

Most viszont kiszivárgott a világhálóra egy újabb, félreérthetetlen fotó kettejükről, amin a showman szorosan, nagy mosollyal az arcán öleli magához a fiatal lányt, akiről hamar kiderítettük, hogy Eszternek hívják, és évek óta szerkesztőként dolgozik az egyik kereskedelmi tévécsatornánál. Tárcsáztuk is Hajdút, akit a fotóról kérdeztünk. A műsorvezető szinte már első mondatával beismerte, hogy újra rátalált a szerelem.

Fotó: Instagram

„Igazság szerint az engedélyünk nélkül tette ki a fényképet Korinna az Instagramra” – kezdte lapunknak Hajdú, aki hangjából ítélve egyáltalán nem bosszankodott a kisebb malőr miatt, és nem is köntörfalazott tovább. Derűs hangon elmondta, hogy éppen Ausztriában pihen, egy sítáborban szórakozik a barátaival, Majkáékkal és Kocsis Korinnáékkal, ahová kedvesét, Esztert is magával vitte. Így, amikor kapcsolatukról kérdeztük, rögtön át is adta neki a telefont.

B.ú.é.k🍾🍾🎉🎉 #2020 #kreischberg @majesz187

Hogy mit mondott a csinos hölgy, elolvashatod a napilap pénteki számában. Keresd az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?