Létrehozva: 2019.09.29.

Claudia: Senki nem tudja úgy forgatni a szemét, mint Panka

Bár Liptai Claudia összeteszi két kezét, hogy kamaszlányával kevesebb a gond, mint amennyi ővele volt, nem titkolja, hogy a 13 éves Panka időnként megizzasztja...

Mozgalmas és időnként idegtépő időszakon megy keresztül Liptai Claudia. Főállású anya, színésznő, és immáron üzletasszonyként is helyt kell állnia. Nemrég ugyanis férjével, Pataki Ádámmal megnyitották egy budai plázában a Pataki Cukrászda kistestvérét, a Pataki Cukit. Claudia az üzlet megnyitóján mesélt arról, hogyan képes minden fronton teljesíteni annak dacára, hogy tinédzserkorú lánya időnként nagy fejtörést okoz neki.

Liptai Claudia és Pataki Ádám
Fotó: Szabolcs László

„Van most az életemben minden, de valahogy mindig megoldom, hogy gördülékenyen menjenek a dolgok körülöttem”

– kezdte mosolyogva a Ripost-nak Claudia.

Liptai Claudia és Pataki Ádám
Fotó: Szabolcs László

„Talán azért van ez így, mert minden, amit csinálok önszántamból csinálom. Semmilyen kényszer nincs rajtam. Itt a cukrászdában is minden úgy van, ahogyan elképzeltem és ez igaz a színházra és tulajdonképpen otthonra is. Bár az való igaz, hogy vannak viharok, hiszen Panka egy igazi kamaszlány. Ez a korszak pedig éppolyan őskáoszt teremt nálunk is, mint bármelyik másik családban. Ez így van rendjén, még ha nem is minden pillanatban gondolom így”

– mondta a műsorvezető, aki a „kötelező” viták ellenére is szerencsésnek érzi magát, pláne, ha kamaszkori önmagára gondol.

Fotó: DFP

„Ezt a kamaszodás dolgot igyekszem két oldalról megközelíteni. Van, amiben azt mondom, hogy hadd szaladjon, menjen arra, amerre szeretne, de alapjáraton én egy kicsit poroszos, keménykezű asszony vagyok. Például gyűlölöm a semmittevést és a semmirekellést. Szerencsére ezt Panka is jól tudja, így ebből nincs vitánk. Ehhez persze az is hozzátartozik, hogy nem is lenne ideje elkallódni, hiszen egy nagyon jó és kemény suliba jár, mellette pedig sportol. Így tudom, ha csak éppen pihen, azt csakis azért teszi, mert valóban elfáradt és nem azért, mert nem tud magával mit kezdeni. Az iskola kapcsán szigorúan elszámoltatom, ami most már egy állandó harcforrás lett közöttünk, de ha vita is van, mindig az jut eszembe, hogy én sokkal szörnyűbb tizenhárom éves voltam, mint amilyen most ő…”

– folytatta nevetve a színésznő, aki hálás a volt férjének és Pataki Ádámnak is, amiért mindkettőjüktől rengeteg segítséget kap.

Liptai Claudia és Pataki Ádám
Fotó: Szabolcs László

„Szerencsés vagyok, hiszen iszonyúan jó a kapcsolatunk Panka apjával, Gesztesi Karcsival és természetesen Ádámra is mindenben támaszkodhatok. Van is így hármunknak egy közös csoportunk a Facebookon, ahová a család összes gyerekével kapcsolatos nyűgünket beírhatjuk, és mindig akad valaki, aki megírja a jó megoldást, vagy csak simán jót röhögünk a tehetetlenségünkön. Bevallom, én például néha nehezen viselem, hogy Panka ellent mond nekem. Senki nem tudja úgy forgatni a szemét, ahogy ő teszi. De mindent összevetve úgy látom, hogy az ő kamaszkora számomra simán túlélhető”

– árulta el Claudia, akinek kisfia még csak hároméves, de lélekben már most trenírozza magát arra, amikor Marci lesz majd kiskamasz. Claudia szerint vele jóval nehezebb dolga lesz, mint a 13 éves Pankával.

Liptai Claudia és Pataki Ádám
Fotó: Szabolcs László

„Most megszerezzük a gyakorlatot, aztán jönnek Ádám lányai, majd pedig Marci. Na, az lesz szerintem az igazi erőltetett menet. Halvány dunsztunk sincs, hogy milyen lehet az élet egy kamaszfiúval, de attól tartok, hogy ő lesz a leg„killerebb” (gyilkosabb – a szerk.). Skorpió csillagjegyű nyilas aszcendenssel, amiről azt mondják, hogy nagyon kemény párosítás. Az már most tudható, hogy nehéz lesz rajta fogást találni. Nagyon jó humora van és nagyon érzelmes gyerek, aki jól tudja, hogy mikor kell mosolyogni ahhoz, hogy megússza, ha rossz fát tesz a tűzre.”

Teljesen új szerepben próbálja ki magát

Liptai Claudia eleinte le akarta beszélni férjét arról, hogy megnyissák a Pataki Cukit, de ma már boldog, hogy végül belement az új üzlet létrehozásába, melybe szívét lelkét beletette. A kicsi, de barátságos üzlethelyiségben minden a színésznő ízlését dicséri és a jövőben őt magát is gyakran lehet majd látni a sütis pult környékén.

„Számomra teljesen új, hogy üzletasszonykodom, de szép lassan bele fogok tanulni mindenbe. Az az igazság, hogy én inkább beosztott típus vagyok és nem is nagyon szeretem megmondani az itt dolgozó kollégáknak, hogy mit és hogyan kellene csinálniuk. Nagyon szerencsések vagyunk, mert nem is igazán kell, hiszen olyan embereket sikerült találnunk, akik értik a dolgukat”

- árulta el Claudia

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb leleplezés: A NATO már bevonult Ukrajnába – küszöbön a III. világháború

origo.hu

Egyre többen halnak meg szex közben, és már kezdik sejteni, miért

borsonline.hu

Szülinapos: hatéves lett Lajos herceg. Tündéri, mivel készült neki Katalin hercegné – Galéria

mandiner.hu

Nagy dobásra készül Putyin: megkapja az orosz haderő a csúcsmodern „Prométheuszt”

ripost.hu

Ez lenne a világ legrövidebb IQ-tesztje? Csupán egyetlen kérdésből áll, mégis sokakon kifog

mandiner.hu

Ha a Gazprom lesz a Ferencváros fő szponzora jövő évtől, az nagyobb szégyen, mint Győzike újdonsült állandó jelenléte a VIP-ban...

origo.hu

Fejjel lefelé mutogatja a hatalmas melleit Sydney Sweeney - fotók

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Meglepő döntést hozott Kis Grófo testvére a szolnoki luxusházzal kapcsolatban

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁR

Elképesztő fotók! Undorító, félelmetes állatokkal fotózták a TV2 sztárjait - galéria

SZTÁR

Anne Hathaway: Üzemanyagként tekintettem az alkoholra

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet

SZTÁR

Így van most a magyar együttes kórházba került sztárja