LELKIZŐ

19 év után először szilveszterezik a Zámbó család

Január 2-án lesz 19 éve, hogy a szilveszteri bulikból éppen csak ébredező országot megrázta a hír: Zámbó Jimmy egy szörnyű baleset következtében életét vesztette...
  • Szerző: Buster

Zámbó Jimmy családtagjai idejét sem tudják már, mikor várták utoljára az év utolsó napját. Számukra ugyanis ez az időszak a feldolgozhatatlan gyász ideje, hiszen a szeretett testvér és édesapa 2001. január másodika hajnalán életét vesztette, miután a saját Berettáját elsütötte, amelyet bár kitárazott, a csőben maradt töltényről elfeledkezett. Jimmy a halántékához emelte a fegyvert, majd meghúzta a ravaszt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem sokkal ezután a legendás énekes a kórházban halt bele sérülésébe. Ez volt az az év, amikor édesanyja és testvérei utoljára ünnepelték az újévet. Zámbó Árpi a -nak most elárulta, idén megpróbálják jól érezni magukat, ezért hatalmas bulit szervezett az év utolsó napjára, melyen nem csak a Jimmy Klub egykori tagjaira számít a család...

„Számunkra Jimmyke halála óta nem ünnep sem a karácsony, sem a szilveszter, ami gondolom érthető… Ugyanakkor arra is rájöttünk az elmúlt 19 év után, hogy a fájdalmunk nem enyhül, hiába mondják sokan, hogy az idő minden sebet begyógyít. Számunkra, amíg élünk fájdalmas lesz az év utolsó két hete, ahogyan az összes többi is, hiszen bármerre is járunk, az emberek mindenhol Jimmyről beszélnek nekünk. Így eldöntöttük, hogy megrázzuk magunkat és megpróbáljuk úgy elbúcsúztatni az óévet, ahogyan tettük annak idején, amikor a testvérünk még velünk ünnepelt”

- mondta lapunknak Zámbó Árpi, aki a napilap keddi számában nemcsak részleteket árult el a szilveszteri buliról, de azt is elmondta, ki lesz az este legfontosabb vendége.

 

És ezeket olvastad már?