LELKIZŐ

Szörnyű híreket kapott Zámbó Jimmy családja

Műtéte és vérátömlesztése után sztrókot kapott Zámbó Jimmy édesanyja. Anna néni jelenleg is kórházban van.
  • Szerző: szbd

A 95 éves Anna nénit jelenleg is kórházban ápolják, legyengült, de nem adta fel a harcot. A 2001-ben tragikus körülmények között elhunyt énekes családja abban bízik, hamarosan hazavihetik a szeretett mamát, ahol gyermekei és unokái körében gyógyulhat tovább.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Zámbó Jimmy anyját jelenleg is kórházban ápolják

Zámbó Jimmy anyját jelenleg is kórházban ápolják (Fotó: Ripost)

Zámbó Árpy szűkszavúan nyilatkozott édesanyja állapotáról.

„Sajnos, sztrókot kapott, amikor mentünk volna haza a kórházból. Már a liftben voltunk, amikor hirtelen rosszul lett, így visszavitték megvizsgálni, és az MRI meg a CT kimutatta, hogy enyhe sztrókon esett át. Most gyenge, de bízunk benne, hogy napról napra jobban lesz, a jövő héten pedig talán már itthon lesz velünk” – mondta a Blikknek Árpy, akitől azt is megtudták, mindenkit megvisel a családból Anna néni állapota, szüntelenül aggódnak és imádkoznak érte.

A Zámbó-testvérek édesanyját három hete kezelik az egyik fővárosi klinikán, miután combnyaktörést szenvedett. Az idős asszonyon komoly műtétet hajtottak végre, protézist kellett neki beültetni, ami után nagyon legyengült. Ám Anna néni igazi harcos, miután vérátömlesztést kapott, az or­vo­sok bíztak benne, gyorsan megerősödik annyira, hogy akár haza is en­gedhetik. A sztró­k miatt azonban újra várniuk kell a szeretteinek, hogy együtt lehessenek. Könnyebbséget jelent azonban, hogy a látogatási tilalmat feloldották, így nemcsak a korábban külön kórházi engedélyt kapott Marietta, de a családból bárki látogathatja már a lábadozó Anna nénit.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?