LELKIZŐ

Young G kedvese intenzív osztályra került, szövettant is vettek tőle

Young G és kedvese, Mészáros Norina nagyon nehéz napokat élnek meg: a kismama kórházban fekve várja, hogy kiderüljön, mi a baja.
  • Szerző: ripost

Élete talán legnehezebb napjait éli Mészáros Norina. A rapper, Young G barátnője az első közös gyermeküket várja, ám veszélyeztetett terhesként eddig is nagyon kellett vigyáznia magára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mészáros Norina ráadásul az elmúlt napokban kórházba vitték. Egy vérző méhszájseb miatt intenzív osztályra került, altatásban pedig szövettant vettek tőle, ugyanis nem lehet tudni, hogy mi okozza az altáji panaszait.

Young G kedvese veszélyeztetett terhes.

Young G kedvese veszélyeztetett terhes, a napokban pedig kórházba került (Fotó: TV2)

„A kórházi szobámban fekszem, és várok a szövettan eredményeire! Számomra ez a pár nap lesz a legszörnyűbb, de nagyon pozitív vagyok és nem engedem elhatalmasodni a szomorúságot! Felkészültem mindenre! Ami a legfontosabb, hogy a babámnak nem árthat, nem lesz koraszülött sem, rá nincs veszéllyel ez az egész! Ő ugyebár a méhemben van, ez az elváltozás pedig méhen kívül van és nem juthat be hozzá! Amik a kérdések... Annyira sürgősen meg kell műteni, hogy a baba bennem lesz, vagy elég utána?! Vagy elmúlik magától, csak „begyulladt”... Én nagyon hiszek abban, hogy ez egy tanítás számomra, sűrűbben kell kivizsgálásokra járni, mert nekem a “legproblémásabb” szervem az a méhem! Hibáztatom magamat is, viszont vannak olyan dolgok amelyekre nem tud felkészülni az ember és megelőzni sem! Ezt nem tudjuk és lehet, nem is fogjuk megtudni, hogy miért történt!” – számolt be a fejleményekről a kismama az Instagram-oldalán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mészáros Norina (@norinameszaros) által megosztott bejegyzés

És ezeket olvastad már?