LELKIZŐ

Weisz Fanni élő adásban tálalt ki a magánéletéről és a jövőjéről

Weisz Fanni és édesanyja kapcsolata kiegyensúlyozottá vált, és most az is kiderült, mi a helyzet a siket modell szerelmi életével.
  • Szerző: ripost

Weisz Fanni és édesanyja, Léránt Ágnes voltak a Mokka pénteki adásának vendégei. Anya és lánya a TV2 műsorában elárulták, hogy a kapcsolatuk kiegyensúlyozottabb, mint valaha.

Néhány évvel ezelőtti összeveszésük után Fanni tavaly kibékült a családjával, szakított a férjével, Hajmásy Péterrel, azóta pedig a szeretteivel való viszonya is rendezetté vált.

Weisz Fanni

Weisz Fanni élő adásban vallott a magánéletéről
Fotó: TV2

Tavaly nyáron ráadásul a szerelem is rátalált Bókay Márk személyében, aki mellett úgy érzi, végre önmaga lehet.

„Nagyon boldog vagyok. Olyan jó érzés... Sokkal jobb, mint régen. Ez az a kapcsolat, amire vágytam” – mondta el szégyenlősen mosolyogva Fanni.

A modell ráadásul hosszútávra tervez a párjával, és élő adásban azt is bejelentette, készen áll az anyaságra.

„El tudom képzelni magam anyukaként, nagyon szeretnék legalább két, maximum három gyereket. Régóta vágyom rá. Most abszolút egy olyan ember mellett vagyok, aki mellett el tudom képzelni, hogy ez bekövetkezik” – fogalmazott sejtelmesen.

Kiderült továbbá, hogy Fanni legfőbb bizalmasa az édesanyja mellett a bátyja, Gábor, akivel elsőként osztja meg minden örömét és baját. A családi idill tehát vitathatatlan, és könnyen lehet, hogy hamarosan a gólya is bekopogtat a gyönyörű modell ajtaján.

A Mokka videóját itt tekintheted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?