LELKIZŐ

Babát terveztek: együtt akarta leélni az életét Weisz Fanni és Hajmásy Péter – Galéria

A gyönyörű modell és kedvese rajongásig szerették egymást, még néhány hónappal ezelőtt is úgy tűnt, teljes az idill.
  • Szerző: ripost

Megdöbbentette a rajongókat Weisz Fanni és Hajmásy Péter közleménye. A házaspár szerda este szinte egyszerre osztotta meg a szomorú hírt a közösségi oldalukon: hét év után véget ért a szerelmük.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Pedig a történetük mesebeli módon kezdődött: egy divatbemutatón ismerkedtek meg, az ismertségből pedig hamarosan szerelem szövődött. Péter még jelnyelven is megtanult azért, hogy a lehető legkényelmesebben kommunikálhassanak Fannival, egy horvátországi nyaraláson pedig – amikor Fanni először látta a tengert – megkérte a szépséges modell kezét.

Fotó: Ripost/Markovics Gábor

Fanni boldogan mondott igent, az elmúlt években pedig úgy tűnt, elszakíthatatlan szövetség és szerelem van köztük. Alig két éve, augusztusban, egy romantikus szertartáson hivatalosan is összekötötték az életüket, a rajongók pedig joggal hihették, hogy ők ketten örökre együtt maradnak: hiszen ők maguk is többször nyilatkozták ezt.

Sőt, februárban, a Tények Plusznak még arról nyilatkoztak, hogy idén akár jöhet a baba is, hiszen minden vágyuk az volt, hogy családot alapíthassanak.

Valami azonban megváltozhatott: talán a koronavírus miatti összezártság is közrejátszhatott abban, hogy a pár kapcsolata kihűlt: erre enged legalábbis következtetni Péter bejegyzése:

„Eddig húztuk a dolgokat, hátha visszajön az a szikra, ami kell, hogy együtt lehessünk úgy, ahogy hét évig. Még mielőtt valaki rosszra gondolna, nincs harmadik fél... Mindig is tiszteltük egymást, és ez ezek után is így lesz!” – fogalmazott a csalódott férj, aki lezárásként azt üzente a feleségének: „Szeretlek, baba!”

Nézd meg Fanni és Péter szerelmének képes krónikáját itt:

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?