LELKIZŐ

Vilmos herceg szívfacsaró levéllel búcsúzik Fülöptől

Cambridge hercege egy hosszú bejegyzést és egy soha nem látott, tündéri fotót osztott meg elhunyt nagyapja emléke előtt tisztelegve.
  • Szerző: The_M

A brit királyi családból már többen megszólaltak Fülöp herceg elvesztése óta, de talán Vilmos herceg megemlékezése a leginkább szívfacsaró.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vilmos nagyon szerette a nagyapját

Vilmos nagyon szerette a nagyapját
Fotó: Northfoto

Cambridge hercege a feleségével közös Instagram-oldalán tette közzé a levelet, amihez egy eddig soha nem látott közös fotót is csatolt Fülöpről és Györgyről.

„A nagyapám egész életét a szolgálat jellemezte – hű szolgája volt a hazájának, a Nemzetközösségnek, a feleségének és a családunknak.

Szerencsésnek érzem magam, amiért nemcsak remek követendő példaként volt jelen az életemben, hanem, hogy mindig számíthattam rá a felnőtt életem során – a jó időszakokban és a legnehezebb napokon is. Mindig hálás leszek, hogy a feleségemnek ennyi szép év adatott meg a nagyapámmal közösen, és azért a kedvességért is hálával tartozom, amit a feleségem tőle kapott. Azt sajnos semmi nem garantálhatja, hogy a gyerekeim mindig emlékezni fognak azokra a különleges pillanatokra, amikor a dédnagyapjuk értük jött a lovaskocsijával, és megfertőzte őket a kalandvágyával és a huncut humorával.

A nagyapám egy kiemelkedő generáció kiemelkedő férfija volt. Katalin és én folytatjuk, amit elvárt tőlünk, támogatjuk a királynőt az előttünk álló években. Örökké hiányozni fog a papám, de tudom, azt akarná, hogy ne hagyjuk abba a munkát.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?