LELKIZŐ

Csepregi Éva elárulta: különleges helyre utazott a védőoltás után

A 67 éves énekesnő tavaly novemberben esett át a betegségen, aminek a szövődményei még hónapokig tartottak. Már megkapta a vakcina első dózisát, május végén koncertezik is.
  • Szerző: Ripost

Nagy reményekkel várja az idei nyarat Csepregi Éva. A Neoton énekesnője novemberben esett át a koronavíruson és bár a betegséget viszonylag enyhe tünetekkel átvészelte, a szövődményekkel meg kellett küzdenie.

Betegség után oltás

Hónapokig vérhígítót szedett, és sokáig a szaglása sem jött vissza teljesen. Mostanra azonban teljesen jól érzi magát, és ezt csak fokozta, hogy nemrégiben ő is megkapta a koronavírus elleni védőoltást.
„Végre engem is beoltottak, aminek nagyon örültem! Természetesen amint lehetett, regisztráltam az oltásra, mert hiszem, hogy csak a vakcinával győzhetjük le a vírust.”

Csepregi Éva

Csepregi Éva bizakodó (Fotó: Máté Krisztián/Ripost)

Megkönnyebbült a sztár

„A második oltást június elején kapom meg, de már az első után is jelentősen megkönnyebbültem, mert mindenképpen el szeretném kerülni, hogy újra elkapjam a betegséget. Örömmel látom, hogy az oltási kedv egyre csak növekszik a fiatalok és az idősek körében is. Megkaptam az oltási igazolványomat, így hétvégén el tudtam menni múzeumba, és a számomra egyik legfontosabb helyre, a Tihanyi Apátságba. Hiszem, hogy ezek a szakrális helyek nem véletlenül épültek ott, ahol vannak, és feltöltődés, amit okoznak, semmivel sem összehasonlítható – mondta el a Metropolnak Csepregi Éva.

Dübörög a Neoton

Az énekesnő csaknem teljesen visszakapta már a régi életét, a koncertek azonban nagyon hiányoznak neki.
„Külön öröm számomra, hogy a Neoton tagjai is mind megkapták az oltást, így a napokban, hosszú kihagyás után végre élőben is együtt próbálhatunk. Azt hiszem, az újratalálkozás igazi örömünnep lesz, hiszen rég nem voltunk így együtt. Online, interneten keresztül persze tartottuk a kapcsolatot, és videokamerán keresztül zenéltünk is együtt, de az nem hasonlítható a személyes találkozáshoz. Május 30-án lesz az első koncertünk és teljes szívemmel remélem, hogy nyáron már veszély és korlátozások nélkül térhetünk vissza a színpadra és a régi életünkhöz” – fogalmazott bizakodva Éva.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?