LELKIZŐ

Zokogva nyilatkozott élő adásban Vajna Tímea: Senkiben nem bízhatok

Andy Vajna özvegye képtelen volt visszatartani a könnyeit, amikor néhai férje relikviáiról beszélt a TV2 reggeli műsorában.
  • Szerző: ripost

Összeomlott a Mokkában Vajna Tímea, mert úgy érzi, képtelen túllendülni a gyászon. Andy Vajna özvegye elmondta, férje elvesztése óta sok közeli barátjában csalódott, és úgy érzi, teljesen magára maradt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tímea már a beszélgetés elején elcsukló hangon beszélt néhai férjéről, néhány pillanattal később pedig zokogásban tört ki.

„Nem akarom sajnáltatni magam, de senki nem tudja, mi megy a színfalak mögött. Senkinek nem is kívánom azt, amit velem csináltak... Nem az átlagemberek, nem is a bulvár, hanem a közelálló barátaim. Úgy érzem, beleragadtam a gyászba, és nincs, ami picit túllendítene rajta. Magányosnak érzem magam és nem tudok senkihez sem fordulni segítségért, mert úgy érzem, hogy mindenki érdekből keresi a társaságomat. Az a legrosszabb, hogy nem bízhatok senkiben és nincs kire támaszkodnom, nincs olyan, akiben megbízhatok” – mondta el sírva Tímea, aki abban reménykedik, hogy amikor pénteken kiutazik Amerikába, jobban lesz.

Az özvegy eközben árverésre bocsátja Andy Vajna relikviáit, a Rambo-filmekben látott késeket, egy Munkácsy-festményt és a világhírű producer Bentley márkájú autóját.

A befolyt összeg egy részét Tímea a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszív Központnak ajánlja fel.

És ezeket olvastad már?