LELKIZŐ

Titokban tartotta volna fájdalmas gyerekkora részleteit Tóth Andi

Az énekesnő a Dancing with the Stars szombat esti adásában idézte fel a gyermekkorra szörnyű pillanatait: az édesapja rengeteg fájdalmat okozott neki.
  • Szerző: ripost

Ha rajta múlik, nem mondta volna el soha a nyilvánosságnak Tóth Andi, miért is akart már tizenöt évesen elszakadni otthonról. A Dancing with the Stars szombat esti adásában, az Emlékek éjszakáján azonban felidézte a gyerekkori traumáit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Andi életét rendkívüli módon megnehezítette az édesapja, aki terrorban tartotta az egész családot.

„Mindig féltünk tőle, nem éreztük biztonságban magunkat otthon” – fogalmazott a tánc előtti kisfilmben Andi.

tóth andi

Tóth Andi kitáncolta magából a fájdalmat
Fotó: Máté Krisztián / Ripost

A könnyfakasztó produkció után a Bors munkatársának elmondta, hogy ha rajta múlik, örökre titokban tartja, milyen áldatlan állapotok uralkodtak a családjában.

Egyáltalán nem szerettem volna erről nyilvánosan beszélni, de amikor arról volt szó, hogy ez az este a gyerekkori emlékekről szól, akkor egyszerűen nem volt más lehetőségem, mint a kitárulkozás. Nem akartam hazudni sem a műsor szerkesztőinek, sem az embereknek. Ha emlékek kellenek, tessék, ezek az én élményeim, ezek az emlékeim. De inkább a kitárulkozás, mint az álságosság” – fogalmazott.

Andi azóta nem is tartja a kapcsolatot az apjával, hogy a szülei elváltak; bár tett kísérleteket, nem sikerült rendeznie a viszonyukat. A családja reakciójától nem tart, nem neki van szégyellnivalója.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?