LELKIZŐ

Tóth Andi élő adásban jelentette ki: betelt a pohár, elég volt!

Az énekesnőnek elege lett abból, hogy állítása szerint mindenki kihasználja őt, és üzengetés helyett a művészetén keresztül akar visszavágni.
címkék:
  • Szerző: ripost

Az énekesnőnek elege lett abból, hogy állítása szerint mindenki kihasználta őt az elmúlt években. Tóth Andi úgy érzi, hogy eddig mások kedvéért tett meg dolgokat, idén viszont változtat ezen a szokáson, és csakis magával törődik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Andinak nem esik jól, hogy ismeretlenül rengetegen bántják őt, ezért úgy döntött, hogy a művészetén keresztül vág vissza a fanyalgóknak.

Tóth Andinál betelt a pohár, elege lett.

Tóth Andi visszavág: betelt a pohár, elege lett.
Fotó: TV2

„Nyolc dalt írtam, amik nagyjából kéthavonta fognak kijönni, és mindegyik dalnak olyan lesz a stílusa, mint a mostani legújabb dalomnak” – mondta el a Mokka szerdai adásában Andi, aki Mádai Vivien kérdésére elárulta, hogy betelt nála a pohár.

„Már rég betelt nálam a pohár, csak most jutottam el oda, hogy én kezdem berakni azokat a cseppeket mindenki más poharába. Felveszem a kesztyűt! A tavalyi év volt az utolsó csepp a pohárban, mert nálam nagyon nehezen telik be a pohár, de elég volt” – fogalmazott az énekesnő.

Andi most úgy érzi, levetkőzte a múltat: sokkal visszafogottabban öltözködik, az új klipjében pedig nincs kisminkelve, és a haja sincs megcsinálva.

„Azt akartam, hogy a Tóth Andit lássák. Az nem a parkos-bikinis, csak az a dal megkívánta azt a jelenséget. Az is én vagyok, mert ha elmegyek strandra, bikiniben vagyok, de egyébként az a hétköznapi Tóth Andi, akit a klipemben látnak” – fogalmazott az énekesnő.

A Mokka teljes videóját itt tekintheted meg:

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?