LELKIZŐ

Tankcsapda-koncert utáni halálos baleset: döbbenetes, mit mondott a gázoló a bíróságon

2019-ben, egy Tankcsapda-koncertről tartott hazafelé a párjával Kata, akit az M3-as autópályán halálra gázolt V. Martin, aki elképesztő indokkal védekezik.
  • Szerző: ripost

Megkezdődött V. Martin tárgyalása, azé a fiatalé, aki két éve az M3-as autópályán halálra gázolta B. Katát. A fiatal lány a párjával tartott haza egy Tankcsapda koncertről, de a kocsiban összevesztek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

baleset tankcsapda

V. Martin nem tartja magát bűnösnek
Fotó: Bors

A férfi a leállósávba húzódott, hogy megbeszéljék a gondot, Kata azonban kipattant az autóból, rázárta Zoltánra a kocsit, majd dühösen sétálni kezdett az M0-ra vezető lehajtó felé. Ekkor száguldott arra a hazafelé tartó Martin is, aki elgázolta Katát, azonban ahelyett, hogy megállt volna, továbbhajtott, és csak másnap, már a házukhoz érkező zsaruk találták meg. A haldokló nőhöz először az utánuk érkező Tankcsapda egyik tagja érkezett meg elsőnek, Sidi a mentők kiérkezéséig fogta Kata kezét.

V. Martin a bíróságon most döbbenetes indokkal védekezik: a férfi állítja, fogalma sem volt arról, hogy egy embert gázolt el, azt hitte, egy tárggyal ütközött – tudta meg a Blikk.

Kata édesanyja sírva kérte a férfit, hogy ismerje el a bűnösségét. A bíróság folyosóján beszélgettek néhány percig, a lap információi szerint pedig Martin bocsánatot kért az elgázolt Kata édesanyjától.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?