LELKIZŐ

Szörnyű részletek derültek ki a meggyilkolt Szilágyi István utolsó napjairól

A népszerű színész segítője a Mokkában számolt be a tragédia előtti napok eseményeiről. Kiderült, hogy a színész fia rendkívül labilis volt.
  • Szerző: ripost

Múlt csütörtökön látható jele volt annak, hogy Szilágyi István fia, Sz. Péter képtelen kordában tartani az indulatait.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A népszerű színészt állítólag a fia verte agyon egy kalapáccsal vasárnap hajnalban. Péter nem először bántalmazta a szüleit, akik a végsőkig védték a tékozló fiút.

Fotó: Ripost

A Mokkában hétfő reggel a színész segítője, Baricz Dezső számolt be arról, milyen félelmetes jelenetnek volt tanúja három nappal a szörnyű bűncselekmény előtt.

„Csütörtökön Péter elkezdett mesélni egy történetet, de elég lassan jutott a végére. A művész úr megkérdezte a fiától, hogy na, és mi a vége a sztorinak, és én is rákérdeztem. Ekkor Péter arca eltorzult, és azt mondta, hogy most kimegy, mert ha nem, akkor itt vér fog folyni. Át is ment egy másik helyiségbe, én pedig kimentem az udvarra szólni a két méter magas önkéntes kollégámnak, hogy jöjjön be, mert lehet, hogy itt tényleg vér fog folyni. Tíz perccel később Péter visszajött, és azt mondta, elmúlt az epilepszia rohama, de sajnos gyakran szenved ettől a problémától. De én tudom, hogy ez nem epilepszia roham volt, hanem elmebetegség” – fogalmazott Baricz Dezső a TV2 műsorában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?