LELKIZŐ

Szellő István gyerekei összetörtek a gyásztól

Szomorú időszakot élnek át az RTL Klub sztárhíradósának ikrei. Két évvel édesanyjuk tragikus halála után most szeretett dédpapájukat is elvesztették. Bár az elfoglalt Szellő mindent megtesz, hogy enyhítse a gyerekek fájdalmát, a kicsiknek még így is nehéz lesz feldolgozniuk az újabb veszteséget.
  • Szerző: Doris

Nehéz napokat élnek át a népszerű híradós, Szellő István gyerekei. Nem elég, hogy két éve elvesztették imádott édesanyjukat, most egy újabb csapás érte a családot.

Az RTL Klub sármos képernyősének volt párja 2013-ban, hosszan tartó, nagyon súlyos betegség után hunyt el. Szellő teljesen összetört gyerekeit a keresztszülők vették magukhoz. Õ ugyanis túl elfoglalt volt, a kicsinek pedig így nem kellett csonka családban nevelkedniük.

Most újabb súlyos veszteség érte őket. Szeretett dédapjuk ugyanis meghalt, még mielőtt az ikrek elkezdhették volna az iskolát. Pedig minden vágya az volt, hogy kis elsősként is láthassa dédunokáit.

"A papát tényleg csak szeretni lehetett." - kezdi szomorúan a Storynak Ica néni, a magára maradt dédmama. "Amikor gyengélkedett, mindig azzal biztatott, hogy ne idegeskedjek, mert addig úgysem megy el, amíg az ikrek iskolások nem lesznek. Csak hát ugye máshogy döntöttek odafent"

- sóhajtott a dédi, aki szerint sokáig tart majd, amíg a gyerekek feldolgozzák a papi elvesztését, hiszen anyjuk halálát is nagyon megszenvedték.

"Amikor elment az anyukájuk, azt mondtuk nekik, hogy édesanyátok felment a mennybe, és angyalként vigyáz majd rátok."

- idézte fel Ica néni a megrázó élményt.

Egykori párja elvesztése után Szellő István is teljesen összetört. Sokáig tartott, amíg újra őszintén tudott mosolyogni az RTL Klub kamerái előtt. Aztán megismerte Gubík Ágit, a szép színésznő pedig egy pillanat alatt levette őt a lábáról. Szellő azóta kiegyensúlyozott párkapcsolatban él új kedvesével, és pörgős élete ellenére mindent megtesz, hogy a lehető legtöbb időt tölthessen együtt a gyerekeivel ebben a nehéz időszakban.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?