LELKIZŐ

Újra műteni kellett Sydney van den Boscht

Fül-orr-gégészeti műtéten esett át a Szerencsekerék háziasszonya, Sydney van den Bosch. A beavatkozás jól sikerült, az orvosok már haza is engedték a kórházból.
  • Szerző: szbd

Még talán ki sem heverte a nyolc hónappal ezelőtti komoly nőgyógyászati műtétét Sydney van den Bosch, a héten újra kés alá kellett feküdnie. Pár éve ugyanis az orvosok egy polipot fedeztek fel a TV2 sztárjának arcüregében, ami az utóbbi időben növekedésnek indult, így a műtét mellett döntöttek a szakemberek. A csomó még nem volt nagy, ezért szerencsére nem kellett megvágni az egykori szépségkirálynő arcát, és endoszkóp segítségével távolították el a jóindulatú daganatot. A fül-orr-gégészeti rutinműtét során Sydney-t altatták, és minden a legnagyobb rendben zajlott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sydney van den Bosch

Sydney van den Bosch arcüregéből távolítottak el egy polipot (Fotó: TV2)

„A hét elején az arcom melléküregéből távolítottak el egy polipot” – kezdte a Borsnak Sydney. „Sajnos sokan küzdenek hasonlókkal, és nálam sem volt újkeletű a probléma, viszont mivel növekedésnek indult a jóindulatú daganat, így mindenképpen ki kellett venni. Az endoszkópos műtétnél minden rendben zajlott, és szerencsére a gyógyulás folyamata is viszonylag gyors egy ilyen beavatkozásnál” – mesélte a TV2 sztárja, akinek a műtét után egy éjszakát kellett a kórházban töltenie, már otthonában gyógyul, saját bevallása szerint „egy marék fájdalomcsillapítóval” indították útnak.

Altatták a TV2 sztárját

Altatták a TV2 sztárját (Fotó: TV2)

„Pár napig most kötelező a pihenés és a sok alvás. Bár lételemem a pörgés és imádom a munkámat, ezt is egyfajta jelzésnek veszem, hogy időnként kicsit lassítanom kell. Ezt az évet már egy tudatosabb életmódnak szenteltem, de igyekszem folyamatosan fejleszteni ezen, és egészségügyileg is magam mögött hagyni minden korábbi problémát” – tette hozzá Sydney.

Sydney már otthonában gyógyul

Sydney már otthonában gyógyul (Fotó: Instagram)

Decemberben is műtötték

Szilveszterkor nőgyógyászati műtét miatt feküdt kés alá az egykori szépségkirálynő, akivel ébredése után közölte az orvosa, hogy nem egy, hanem két daganatot távolítottak el a szervezetéből.

„Nagy szerencse, hogy idejében megműtött, hiszen bár az ultrahangon csak egy daganatot látott a méhnyakon, műtét közben kiderült, hogy kettő is volt” – mesélte akkor a nak a méhnyakrák-megelőző beavatkozásáról Sydney, aki odafigyel teste jelzéseire, és gyakran jár preventív vizsgálatokra, ugyanis a családjában már előfordultak daganatos megbetegedések.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?