LELKIZŐ

Nehezen viselte a szakítást Suzy: éjszakákat sírt át Jolly miatt

A házaspár még nem adta be a válókeresetet.
  • Szerző: Ripost

13 év házasság és rengeteg drámai fordulat után Suzy és Jolly lezárták a kapcsolatukat. A mulatós zenész azóta egy fiatal lány, Barbara mellett találta meg a boldogságot, Suzynak azonban nem ment ennyire könnyen a szakítás. Az énekesnő éjszakákat sírt át férje miatt, és bár reménykedett az újrakezdésben, rá kellett jönnie, hogy le kell zárnia a múltat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Nagyon nehéz volt lezárni ezt a 13 évet, elengedni, tudomásul venni, hogy már soha nem leszünk egy család. Fél évvel ezelőtt, amikor Jolly elköltözött, padlóra kerültem, csak a szüleimnek, a testvéremnek és pár barátomnak köszönhettem, hogy egyáltalán túléltem. Éjszakákat sírtam át, de ők tartották bennem a lelket” – mondta a Blikknek Suzy, aki kislánya miatt nem engedhette meg magának, hogy összeomoljon teljesen. Végül fél év után visszafogadta Jollyt, ám ekkor következett az újabb csalódás.

Igen, elhittem neki, hogy engem szeret, és a családot választja, de hamar kiderült, hogy jóvátehetetlenül elromlott minden. Amikor 100 szál vörös rózsával Jolly visszatért hozzánk, még nagyon akartam újrakezdeni, a bennem feszülő fájdalom ellenére. Fellángoltak a régi érzések, de ez inkább a szép múlthoz, ahhoz a férfihoz való ragaszkodás volt, akit egykor megismertem. Egyikünk sem kezelte jól ezt az újrakezdést. A második csalódástól még jobban padlóra kerültem, de most már tudom, ez a pofon kellett ahhoz, hogy lezárjam a múltat és belássam: végleg vége!” – vallotta be Suzy, aki inkább már csak a saját és kislánya jövőjére koncentrál. Az énekesnő megvalósította egyik régi álmát is, és egy édességboltot nyitott.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?