LELKIZŐ

Könnyek között vallott megfelelési kényszeréről Stohl Luca

Stohl András nagyobbik lánya a táncművészeti szakmája mellett műsort is vezet, most pedig egy interjúban bevallotta, hogy soha nem akar csalódást okozni senkinek.
  • Szerző: ripost

Egy interjú keretein belül próbálta kiengedni magából a benne élő gyermeket Stohl Luca. A FEM3 Café műsorvezetője annyira elérzékenyült a beszélgetés alatt, hogy elsírta magát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nyugodtan sírj!” – mondta a műsorvezető, S. Tóth Márta, de Luca csak a fejét rázta, és elmondta, hogy kamerák előtt nem szeretné ennyire kiadni magát.

Fotó: Youtube

Végül nem uralkodott tovább az érzésein, és hagyta, hogy eleredjenek a könnyei.

„Ez biztos nem normális, kicsit túlérzékeny vagyok, a gyerekekről szóló témában pedig különösen. Abszolút boldog vagyok és jó minden, ezért nem értem, mit fojtok le magamban?” – mondta Luca, aki végül megkérdezte a magában rejlő gyermeket attól, hogy vajon miért sírta el magát.

„Nem is tudom. Azt mondja, hogy minden jó, és ne stresszeljek túl mindent, mert rendben vagyok” – fogalmazott a táncművész, aki az interjú elején vallott arról, mennyire kegyetlen a televíziózás világa.

„Ez a mindenkinek megfelelni akarás, és az, hogy mindig tökéletes legyek, ami nem lehet, nehéz. Fárasztó is” – árulta el Luca.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?