LELKIZŐ

Napokon belül megműtik Schobert Norbit, komoly beavatkozás vár rá

A sikeres üzletember kés alá fekszik, hogy ezzel tegyen pontot egy 29 évvel ezelőtti baleset végére.
  • Szerző: ripost

Huszonkilenc év után fekszik kés alá Schobert Norbert, hogy megműttesse magát, az életét ugyanis egy régi sportsérülés keseríti meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László

Az üzletember közel három évtizeden át tornázott törött gerinccel, miután egy triatlonversenyen csúnya baleset. érte.

„1989-ben egy triatlonversenyen hatalmas jégeső volt, én pedig a biciklivel megcsúsztam, és egy járdaszegélynek csapódtam. Akkor eltört a gerincem, két csavarral rögzítették a csigolyáimat. Egy csapásra véget ért a versenysportolói pályafutásom” – mondta el a Blikknek Norbi, akinek az orvosa akkor az aerobicot javasolta rekreációként.

Végül annyira megszerette ezt a mozgásformát, hogy erre tette fel az egész életét, ennek köszönheti cégbirodalmát is. Gerincfájdalma viszont az évek során egyre erősödött, és sokszor kellett fájdalomcsillapítókat szednie.

A fájdalom miatt sokakat megbántott a környezetében, ezért is szánta rá magát a műtétre.

„Szeretnék újra életvidám lenni, még jobb férj és apa, erre vágyom. Aki ilyen súlyú problémával él együtt, az nemhogy sportolni nem tud, hanem megkeseredik, én pedig nem akarok idáig eljutni” – jelentette ki elszántan Norbi.

A műtét után ő és felesége, Rubint Réka Görögországba utaznak néhány napra, hogy kipihenjék a fáradalmakat, és Norbi újult erővel vághasson bele a terveibe: a jövőben szeretne motivációs előadásokat és edzéseket tartani.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?