LELKIZŐ

Retteg Cicciolina, már el is hamvasztották a barátnőjét

Fiát megbírságolták, amiért kiszökött a karanténból, de az egykori pornós a teraszra sem mer kimenni. Egy barátnője már el is hunyt a vírus miatt.
  • Szerző: Ripost

Nehéz napokat él át Cicciolina, miközben ő, saját elmondása szerint, a teraszra is fél kimenni, annyira retteg a vírustól, a vele együtt élő 27 éves fia elmegy otthonról találkozgatni a barátaival, amiért már meg is bírságolták. „Napközben a teraszra is alig merek kimenni, mert félek, hogy ez a vírus a levegőben is terjed. Hatszázszor mosok kezet, és mindent fertőtlenítek, a fiamnak pedig azt is megtiltottam, hogy megöleljen és megpusziljon. Ludwig is nehezen viseli a karantént, találkozgat a haverjaival. Emiatt büntetést is kapott” - számolt be a 210 eurós bírságról Cicciolina a Blikknek.

Fotó: Cicciolina

„Ez most tényleg véresen komoly. Egy régi barátnőm is belehalt, pedig alig múlt ötvenéves. Pár hete még hívott, hogy menjek át hozzá egy kis dumcsizós kártyapartira, de belátta, jobb, ha inkább csak telefonálunk. Nehéz ezt kimondani, de ez életbevágóan jó döntés volt. Néhány nappal később már nagyon köhögött, és hiába mondtam neki, hívjon orvost, csak akkor kért segítséget, amikor lázas lett. Nemrégiben tudtam meg, hogy már el is hamvasztották. Borzalmas! Klassz, életrevaló csaj volt, jól megértettük egymást. Diszkóba jártunk és halat enni a tengerhez” – mesélte a nyugdíjából élő Cicciolina, aki azt mondta, anyagilag kitart a járvány végéig, ha nem jön be egy előre nem látott nagyobb kiadás.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A 30 perces sajtos rúd receptje
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?