LELKIZŐ

Rákapott a drogokra, miután 12 évesen megerőszakolták a sztárszínésznőt

Mena Suvari, az Amerikai pite sztárja a könyvében beszélt sokkoló részletességgel a pokolról, amit gyerekként átélt.
  • Szerző: The_M

A #MeToo mozgalom és kollégája, Kevin Spacey zaklatási botránya kapcsán már apróbb említéseket tett róla Mena Suvari, hogy testközelből tudja, milyen egy szexuális ragadozó áldozatának lenni, de eddig nem mesélte el saját rémtörténetét.

Mena Suvari először mesélt a borzalmakról

Mena Suvari először mesélt a borzalmakról (Fotó: Northfoto)

A nemrég megjelent önéletrajzi könyvében azonban csontba maró őszinteséggel osztott meg minden részletet. Menát 12 éves korában a bátyja egyik barátja erőszakolta meg. A történtekről senkinek nem beszélt önmagát marcangolva próbált túllépni a szörnyűségen. De nem sikerült neki, ezért a legrosszabb „gyógyírhoz” fordult: drogozni kezdett. Méghozzá elég hevesen és nem válogatott a kábszerek terén: kokain, marihuána, kristály, meszkalin – mind az étlapon szerepeltek. Végül a metamfetamin és az alkohol rabja lett.

Még az iskolában, az órák közti szünetekben is betépett vagy ivott, semmi más nem érdekelte, csak az, hogy elbóduljon, és csökkentse a lelkében dúló viharokat.

„A drog lett az életem, majd átvette az irányítást az életem felett” – fogalmazott Suvari.

Évekkel később, 17 évesen összejött élete legkárosabb férfijával, aki még nehezebbé tette az életét, és a maradék önbecsülését is sárba tiporta. Az Amerikai szépség és az Amerikai pite-széria sztárja csak az utóbbi években került egyenesbe magával, miközben már 30 év eltelt a megerőszakolása óta...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?