LELKIZŐ

Pécsi Ildikó megrázó vallomása: 11 éve képtelen meggyógyulni

A 75 éves színésznőnek már tizenegy éve kell elviselhetetlen kínokkal együtt élnie, és most azt is bevallotta: kicsit sem retten meg a halál gondolatától.
  • Szerző: B.M.

Az autópályán kapott defektet az autója, koponya- és medencecsonttöréssel szállította a rohammentő a kórházba, ahol hosszú ideig lebegett élet-halál között - ennek már 11 éve, ám azóta képtelen felépülni Pécsi Ildikó, akinek állapotán a fia és menye közötti válás sem javít.

Nem akarja, hogy sajnálják

„Színésznő vagyok, így pontosan tudom a módszerét annak, hogyan mutassam azt a környezetem felé, hogy minden a lehető legnagyobb rendben van velem. Pedig nincs! Csak nem szeretek panaszkodni, nem akarom, hogy sajnáljanak.

A balesetem óta állandó fájdalmaim vannak,

és a dolgokhoz való pozitív hozzáállásom tart életben. A szüleimnek köszönhetem a jó felfogásom, ilyen nevelést kaptam” – árulta el a nak a Kossuth-díjas Pécsi Ildikó, aki hatalmas szorgalmával űzi el a gyötrelmeket.

Nem fél a haláltól

„Megállás nélkül tevékenykedek a házban. Takarítok, főzök, rendezgetem az udvart, szóval egyetlen percem sincs, amikor unatkoznék, vagy azon merengenék, mennyire rossz most nekem. Nem hagyom el magam!

Egyáltalán nem félek a haláltól,

sőt, mi több, nem is gondolok rá!” – mesélte Pécsi Ildikó, akinek példájából sokan merítenek erőt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?