LELKIZŐ

Összeomlott az ötgyermekes sztáranyuka, az intenzívre került a fia

A 18 éves Harvey-nek légzési nehézségei voltak és 42 fokos láz gyötörte.
  • Szerző: Doris

A Jordanként is ismert kebelcsoda, Katie Price állítása szerint felkészült a legrosszabbra, miután legnagyobb fiát, a 18 éves Harvey-t kórházba kellett szállítani. Az intenzív osztályra került – írja a Daily Star.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

Úgy tudni, a fiúnak 42 fokos láza volt és erősen fulladt, alig kapott levegőt. Katie egy ismerőse azt nyilatkozta, hogy a modell egész életében készült erre a nehéz pillanatra, tudta, hogy egyszer el fog jönni ez az időszak.

Harvey ugyanis halmozottan sérülten született: szepto-optikus diszpláziában (ami vakságot okoz, és a növekedési hormon rendellenes termelődését), Prader–Willi-szindrómában (ami állandó éhségérzetet okoz, így elhízáshoz és cukorbetegséghez vezet), emellett ADHD-ben (figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar) és autizmusban szenved, kiemelt figyelmet igényel.

Az ötgyermekes anyuka az Instagramon is megerősítette az aggasztó hírt, és megköszönte az orvosoknak, hogy stabilizálták Harvey állapotát.

I can confirm Harvey is in intensive care and in the best hands. I would like to thank the ambulance services and the hospital staff for the quick response and making him stable. X

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?