LELKIZŐ

Óriási örömhír: Hazaengedik a kórházból Kis Grófót

Múlt héten érkezett az ijesztő hír, hogy Kis Grófót kórházban kezelik, miután elkapta a koronavírust. A Bulibáró kétoldali tüdőgyulladást kapott és magas láz gyötörte. A családja iránt érzett szeretete és Istenbe vetett hite azonban elképesztő erőt adott neki. Mára szinte teljesen meggyógyult, lassan haza is mehet a kórházból!
  • Szerző: Doris

Bár Kis Grófo azok közé tartozik, akik minden járványügyi szabályt, előírást betartanak, mégis megfertőződött a koronavírussal. Hirtelen lett rosszul, az egyik pillanatban még semmi baja nem volt, a másikban pedig már szédült, köhögött, felszökött a láza, levegőt is alig kapott. Nem csoda, hogy az ijesztő tünetek után az orvosok közölték vele: nincs mese, kórházi kezelésre szorul.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A megkereste a fiatal énekest, aki megnyugvásunkra közölte: már sokkal jobban van. Csupán néha köhécsel, de minden jel arra mutat, hogy legyőzte a betegséget.

„Egyedül voltam egy kórteremben, távol a családomtól, a szeretteimtől. Az első két nap pokoli volt, ha nem látott senki, sírva fakadtam. A hitembe kapaszkodtam és a családom iránt érzett szeretetbe. Hála Istennek most már sokkal jobban vagyok. Hétfő délelőtt még várt rám egy tüdő-CT, most várom az eredményét, de nagyon bizakodó vagyok, jónak tűnnek az eredmények” – kezdte a -nak a mulatóskirály, aki abban bízik, hogy hamarosan hazaengedik az orvosai.

„Otthon, a családom körében sokkal gyorsabban gyógyulnék, de természetesen elfogadom, ha az orvos szerint még néhány napot maradnom kell. A lényeg, hogy túl vagyok a nehezén. Tényleg arra kérek mindenkit, hogy tartsák be az előírásokat, hordják a maszkot. Soha nem gondoltam volna, hogy ez megtörténik velem, és kórházba kerülök, de annak örülök, hogy mára ennyit javult az állapotom. Remélem, hamarosan már csak egy rossz álomként fogok visszaemlékezni erre az időszakra” – mondta Grófo, a rá jellemző töretlen optimizmussal és hálával a hangjában.

Gyógyszeres kezelést kapott

Kis Grófo kérdésünkre azt is elárulta, hogy vérplazmát nem kapott a kórházban, különféle gyógyszerekkel és antibiotikummal kezelték, amiktől szerencsére kellőképp megerősödött a szervezete.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?