LELKIZŐ

Nyíltan beszélt problémáiról Ördög Nóra, ezért járt pszichológushoz

A 37 éves mûsorvezető sokáig tudatalatti félelmeivel küzdött, ezért nem sikerült teherbe esnie. Mára azonban megoldódtak a problémák.
  • Szerző: Ripost

Ördög Nóra eddig sem titkolta, hogy nem volt könnyű teherbe esnie. Most kiderült, hogy szakember barátja segített rajta, hiszen a lombikkísértletek közül is csak a harmadik járt sikerrel.

A műsorvezető Pozitív címmel könyvet is írt arról, hogy mint mentek át Nánási Pállal, mire megfogant kislányuk, Mici. Most a Szülőszoba Kandász Andreával - Sztármami című sorozatban beszélt újra a megrázkódtatásokról. A sztáranyukának támogatásra volt szüksége, hogy tudjon hinni az újabb lombik sikerében, ezért pszichológushoz fordult. Almási Kittit kereste fel, akivel évek óta barátok. Találtak is néhány olyan okot, ami talán tudat alatt gátat okozhatott a műsorvezetőben. Az édesanyjától kapott naplóját is megmutatta Almássinak.

Kiderült, hogy az is befolyásolhatta Ördög Nóra teherbeesését, hogy dongalábbal született, ami traumatikus élmény volt az édesanyjának. Emiatt később sokszor arról szólt az élete, hogy bebizonyítsa: ő mégis tökéletes - idézte szavait a Bors. Ördög Nóra hozzátette, hogy attól is félt, mi lesz, ha neki sem lesz tökéletes a kisbabája, ráadásul attól is félt, hogy nem tud gyereket szülni. Később rájött, hogy mindez alaptalan félelem volt, a következő lombik pedig sikerült is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?