LELKIZŐ

Nem elég a gondja, baleset érte Szilágyi István özvegyét!

Az idős szobrászművész elesett az otthonában, és az egész éjszakát a földön kellett töltenie.
  • Szerző: ripost

A földön fekve talált rá Szilágyi István özvegyére a segítője, Baricz Dezső. Humenyánszky Jolán rendkívül rossz egészségi állapotban van, és miután pénteken hazaengedték a kórházból, kisebb baleset érte.

Szilágyi István özvegye Jolinéni Szobrot készít

„Rosszul vagyok… ma voltunk orvosnál, mert iszonyúan fáj a bokám és a térdem. Fájdalomcsillapítót is vettem be. Pedig csak nemrég jöttem ki a kórházból. Ott a tüdőmbe beleturkáltak egy szondával, de eredmény majd csak több, mint egy hét múlva lesz. Ha rosszindulatú a daganat, akkor sugárterápiára lesz szükség. Sajnos sokat dohányzom, ennek köze lehet ahhoz, hogy két foltot találtak a tüdőmön. Viszont az orvos azt mondta, hogy ennyi idősen, már ne tegyem le a cigarettát, mert még rosszabbul leszek, annyira megtelt már a szervezetem nikotinnal. Így most igyekszem csak napi 2-3 szálat elszívni. 18 éves korom óta szívok, amikor gyermekem lett, letettem 5 évre, de összevetve így is 55 éve dohányzom” – mondta el az AC News-nak Jolika néni, akire a földön fekve találtak rá hétvégén a segítői.

„Borzalmasan fáj a lábam, megöregedtem. Szombaton az ágyamból a földre kerültem, és nem tudtam felállni, nagyon megijedtem. Az éjszakát a padlón töltöttem. Úgy talált rám másnap Dezső és Szabi. Ők vigyáznak rám felváltva. El kéne adnom a házat és venni egy kisebb lakást, mert ezt így már nem lehet bírni.„

És ezeket olvastad már?