LELKIZŐ

Nehézségeiről vallott Tóth Gabi, ilyen most az életük a kisbabával

A 32 éves énekesnő és párja úgy gondolja, hogy nem csak a boldogságról kell őszintén beszélni, de lassan ők is kezdik megszokni, hogy szülők lettek.
  • Szerző: Ripost

Tóth Gabi és Krausz Gábor most először, a családi fotózáson mesélt arról, hogyan teltek az elmúlt hetek, amióta megszületett Hannaróza.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

A Story magazin címlapján mutatták meg Tóth Gabiék a kislányukat, és az első családi fotósorozat készítése közben rengeteget meséltek. Sem az énekesnő, sem Krausz Gábor nem bagatellizálja a nehézségeiket, inkább igyekeznek szembenézni mindennel, és az őszinteséget tartják ehhez a legfontosabbnak.

„A születés szerintem egyfajta lezárás is: a nő és a férfi el kell hogy engedje az addigi életét, és szülőként kell újjászületniük. Mi legalábbis ezt az utat jártuk be” – mondta Tóth Gabi, aki fiatal lány kora óta élt abban a hitben, hogy sosem lehet saját gyereke. Először meg kellett szoknia, hogy csoda történt, miközben nagyon nehezen viselte a rosszullétek miatt a terhességét.

„Veszélyeztetett terhes lettem, és hónapokig olyan rosszul voltam, amilyenről a tankönyvek sem írnak. Nagyon nagy lett a hasam, és rengeteget szenvedtem. A Sztárban Sztár leszek!-ből is a rosszulléteim miatt szálltam ki, csak akkor nem akartam panaszkodni. A sok izgalom után császárral szültem, hát nem hittem volna, hogy ekkora fájdalommal jár. Olyan érzés volt a testemnek, mint egy frontális karambol.”

Hálás a Róbert Kórház dolgozóinak a rengeteg segítségért, és jól jött, hogy magas a fájdalomküszöbe, a műtét után pár órával már a folyosón mászkált, a lányát pelenkázta, majd a mellére tette, hogy beinduljon a tej. Gabi majd írni is szeretne mindennapos tapasztalatairól, hogy más is okulhasson belőlük.

#bodrogigyula❤️

„Hannaróza sokat jelent a kapcsolatunkban is, elvégre még csak két éve vagyunk együtt Gáborral, és máris szülők lettünk. Most látjuk csak, mennyi mindent nem tudtunk eddig egymásról, ám egy pici gyerek bizony felgyorsítja az ismerkedést. Nem röstellem, eleinte volt bennem némi félsz, alig mertem a lányunkat a férjem kezébe adni. Mi lesz, ha akaratlanul is rosszul fogja meg, nem hittem, hogy megbirkózik a feladattal… Ez persze nem esett jól Gábornak, aztán elgondolkodtam, vajon miért van bennem ennyi bizalmatlanság, hisz tényleg mindent jól csinál. Igaz, eleinte az édesanyámnak is alig akartam megengedni, hogy segítsen. Az munkált bennem, hogy csak az a jó anya, aki mindent maga csinál… Egy percre sem mertem leülni, és anyára vagy másra hagyni a feladatokat. Lelkifurdalásom lett, ha pihentem, lustálkodtam, még az is eszembe jutott: lehet, hogy rossz anya vagyok?” – mondta Gabi.

Krausz Gábor pedig elárulta, hogy egyelőre összefolynak náluk a napok. „Arról szoktunk ábrándozni, hogy milyen lesz, ha megint végigalhatunk egy éjszakát...” – mondta a férj, aki elárulta, hogy először félt az apaságtól, de most már nagyon boldog és büszke Gabira, mert csodálatos édesanya. Az is sokat segít, hogy Gábor otthonról dolgozhat, de Gabi édesanyja is velük van.

A testi fájdalmakról és a lelki vívódásokról is mesélt Tóth Gabi, és persze a rengeteg örömről, amit Hannarózával nap mint nap átélnek. „Mint sok édesanyánál, nálam is voltak hullámvölgyek, és tejlázam is lett. Előfordult, hogy szoptatáskor akkora fájdalmak gyötörtek, hogy kínomban Gábor kezét szorongattam és potyogtak a könnyeim” – mondta az énekesnő, aki ezeken a nehézségeken már túl van, a születésnapját is kettesben ünnepelték szerelmével. „Talán abban a három órában világosultam meg igazán, az lehet csak jó szülő, aki jól érzi magát a bőrében” – foglalta össze a tanulságot Gabi.

Fotó: Sulyok László

 

És ezeket olvastad már?