LELKIZŐ

Rossz hírt kapott Mihalik Enikő: csak sír és sír

Mihalik Enikőt nagyon megviseli, hogy imádott cicáját, Pulcsit Magyarországon kellett hagynia.
  • Szerző: rp

Miután a hétvégén megtartotta a babaváró-, és az elő-szülinapi buliját Mihalik Enikő, útnak is indult családjával Amerikába. Mint ismeretes, a világhírű modell a tengerentúlon hozza világra elsőszülött gyermekét, ezért most szeptemberig biztosan nem is jön haza. Bár azt hitte, minden simán megy majd, nem így történt. Enikő rossz hírt kapott: kiderült, hogy a légitársaság, amivel utaztak, nem engedélyezte, hogy egyszerre két állatot vigyenek fel a repülőre. Cicáját, Pulcsit Magyarországon kellett hagynia.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Pulcsi sajnos most nem tudott velünk jönni Amerikába. A légitársaság nem engedélyezte két állat egyszerre való szállítását, és a papírjai/ papírjaink miatt egyesével sem tudtunk utazni” – kezdte instagramos sztorijában Enikő, aki azt is elárulta, átmenetileg hol helyezték el a cicát.

Pulcsi Magyarországon maradt

Pulcsi Magyarországon maradt (Fotó: Instagram)

„Egy nagyon kedves volt osztálytársamnál tölti a nyarat egy másik cica és egy nyuszi társaságában. Szeptemberben hazajövünk, többek közt érte is, és továbbra is velünk fog élni. Addig be kell érnünk a képekkel, és a tudattal, hogy jó kezekben van” – tette hozzá a világhírű modell, aki néhány órával később már magáról posztolt egy képet. Jól látni, hogy nagyon megviseli, hogy Pulcsi nem utazhatott el velük New Yorkba.

„Hisztigép vagyok. Hiányzik a cica” – fogalmazott Enikő könnyes szemekkel.

Enikő csak sír és sír

Enikő csak sír és sír (Fotó: Instagram)

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?