LELKIZŐ

Megrázó vallomást tett az énekesnő: öngyilkos akart lenni

Sia őszintén beszélt drog- és alkoholfüggőségéről is.
  • Szerző: Ripost

Meglepő őszinteséggel vallott függőségéről az ausztrál énekesnő, Sia. A 44 éves világsztár elmondta, alkohol- és drogfüggő volt, még arra is felkészült, hogy véget ér az élete. Végül azonban amellett döntött, hogy leteszi a szert.

Fotó: Profimedia

„Tudtam, hogy ihatnék, ha akarnék, de máshogy döntöttem. A drogok viszont nagyon gyorsan a földhöz vágtak. Először csak fájdalomcsillapítókat szedtem, mint a cukorkát” – mesélte egy rádiós műsorban.

„Fél év alatt totális függő lettem. Öngyilkos akartam lenni. Tudtam, hogy ha így folytatom, vége lesz az életemnek. Le kellett állnom, hogy sikeres lehessek”.

„Most már tudom, hogy rengeteg ember álmát valóra válthatom, és ez nagyszerű érzés, jobb, mint a drog vagy az alkohol” – vélekedett.

Sia azt is bevallotta, a legmélyebbre 2010-ben jutott. Akkor búcsúlevelet írt és kész volt eldobni az életét. Végül egy barátja mentette meg az életét.

„Volt a fejemben egy kis hang, ami azt mondta, élnem kell. Jelentkeztem az elvonóra, és ahányszor meginogtam, tudtam, hogy csak fel kell hívnom valakit, aki benne van a programban és tenni, amit mond” – emlékezett vissza a legsötétebb időszakra.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?