LELKIZŐ

Meglepő őszinteséggel vallott Stohl Luca: apja rossz példája elől menekül

Stohl Lucát még az sem érdekli, hogy nem lesz A-listás sztár, a magánéletét akkor is óvni akarja.
  • Szerző: Ripost

Nem akarja édesapja, Stohl András népszerűségét elérni Stohl Luca. A csinos táncművész, műsorvezető Yvonne Dederick Pályakezdő milliárdosok című könyvbemutatóján osztotta meg a gondolatait, a szerző mellett Szily Nóra és Kárpáti Rebeka társaságában, például, hogy ki vagy kik voltak a példaképek számára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Minden időszakban valaki más volt a példám. Tizenhét évesen, két évvel a diploma előtt majdnem abbahagytam a Táncművészetit. Aztán jött egy mesternő, aki hozott egy új stílust, és azt éreztem, hogy wow! Ezért kezdtük el! A televíziózásban is, Zene Kriszta volt az első főszerkesztőm, a tévés anyám: ő mondta azt, hogy nézd, ez az a kamera, ide kell nézned, ne izegj-mozogj. Természetesen valamilyen szinten az apám is példa: sok rossz dolgot el lehet róla mondani, én is elmondtam már neki, mi az a sok rossz dolog, amiről már nem beszélünk, de azt senki nem vitatja, hogy olyan munkabírása van 20 vagy 25 év után is, ami ámulatba ejtő – mesélte Luca, majd a pszichológus Szily Nóra igyekezett párhuzamot keresni Luca visszafogottsága és Stohl korábbi botrányos, hullámvölgyekkel tarkított életére.

„Nem véletlenül nem vagyok annyira aktív az Instagramon vagy a Facebookon. Az én páromat senki nem látta ezeken a felületeken, és valószínűleg nem is fogják. A magánéletemet sokkal jobban óvom, mint apu. Ez is miért van? Amikor ti, Nóra, elkezdtétek a kereskedelmi televíziózást, akkor indultak a bulvárlapok, és hozzánk bárki jöhetett. Anyukám főzött, mi pedig mosolyogtunk – szóval megvolt ennek a szép része is. Aztán jött az, amikor apukám mély altatásban feküdt, és az édesanyámat hívogatták. Ezek azért beégtek egy akkor 8-10 éves gyerek lelkébe, talán ezért is vagyok csendesebb. Sok mindent tudnék én is kirakni, ami a telefonom tárhelyét megtölti, de nem teszem. S talán ezért nem leszek soha egy A-listás topműsorvezető, mint sokan, akik ezt bevállalják – vélekedett a Bors szerint Luca.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?