LELKIZŐ

Máris rászállt a lakásmaffia Szilágyi István özvegyére

Vannak, akik hihetetlenül gusztustalan módon el akarják venni azt a keveset is, ami Szilágyi István özvegyének megmaradt. Jolika néni háza körül az elmúlt napokban gyanús alakok jelentek meg, akik azt állítják, segíteni akarnak, de minden bizonnyal az asszony házára, értékes telkére fáj a foguk.

Alig egy héttel Szilágyi István brutális meggyilkolása után máris megjelentek a nyerészkedők az özvegy otthonánál. A XVII. kerület csendes kertvárosi utcájában a lakóknak az elmúlt napokban feltűnt, hogy gyanús autók parkolnak az asszony háza előtt, többen pedig mintha figyelnék az ingatlant.

Fotó: Markovics Gábor

A héten több estén is akcióba lendültek ezek a személyek: megvárták, amíg az asszony minden segítője elhagyja a házat, majd a kapuban kiabálni kezdtek, és cseppet sem voltak bizalomgerjesztőek. Vagy négyen Jolikát szólongatták, hogy nyisson ajtót. A hangzavarra a ház melletti kisbolt eladója is felfigyelt.

„A barátnőm jött be a kisboltba, hogy rossz arcú figurák várakoznak Joli néni ajtajában. Kimentünk, szóltam néhány férfinek és a férjemnek, hogy segítsenek. Megkérdeztük, mit akarnak, mondták, hogy pénzt gyűjtöttek Joli néninek. Amikor kértük, hogy igazolják magukat, ezt nem tették meg, gyorsan elsomfordáltak – mondta el a -nak a közeli kisbolt eladója.

A hölgy ezután árubeszerzésre indult, ám, amikor visszatért, még mindig ott voltak a gyanús alakok, még többen is lettek.

A részleteket olvasd el a napilap szombati számában!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?