LELKIZŐ

Már nincs visszaút: egyre mélyül a szakadék Brad Pitt és fia között

Maddox nem hajlandó kibékülni a színésszel, akit megvisel, hogy ennyire eltávolodott örökbe fogadott fiától.
  • Szerző: Ripost

Valami végleg elromlott Brad Pitt és fia, Maddox között azon a bizonyos 2016-os magánrepülőgépes utazáson. A fedélzeten az Ad Astra sztárja és az akkor 15 éves fiú nagyon összeveszett, mivel a színész lerészegedett és állítólag fizikailag is bántalmazta Maddoxot. Angelina Jolie ezek után adta be a válókeresetet.

Fotó: AFP

A szakadék azóta is mélyül a színész és fogadott fia között, bár Angelina az utóbbi időben próbálta elsimítani közöttük a gondokat. Maddox ugyanakkor hajthatatlan, nem akar találkozni az 55 éves színésszel, sőt, már a fiának sem tartja magát.

A USWeekly magazinnak nyilatkozó informátor szerint Brad Pitt el van keseredve, amiért ennyire eltávolodtak egymástól Maddoxszal, „hatalmas veszteségként éli meg”. A forrás azt is tudni véli, hogy a 15 éves Paxszal sem épp zökkenőmentes a kapcsolatuk, de a színész vele mindent megtesz, hogy javítson a helyzeten.

„Maddox most Ázsiában tanul, és Brad bízik benne, hogy rendezni tudja a kapcsolatát Paxszal így, hogy a bátyja nem tudja befolyásolni” – mondta az informátor.

Maddox Chivan Jolie-Pitt, Angelina Jolie és Pax Thien Jolie-Pitt

Angelina Jolie és Brad Pitt abban megállapodott, hogy közös felügyeleti joguk lesz a gyerekek felett, és úgy tűnik, a többi gyerekkel, tehát Zaharával, Shiloh-val, Vivienne-nel és Knoxszal jó kapcsolata van a színésznek, igyekszik is minél több időt velük tölteni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?