LELKIZŐ

„Gyógymód nincs” – Sokkoló diagnózist közölt az orvos a magyar énekesnővel

Nem meglepő, hogy nagyon megijedt!
címkék:
  • Szerző: Doris

Nagyon rosszul indult az új esztendő a fiatal énekesnő számára. Barbee az Instagramon számolt be arról, hogy tavaly december 24-én váratlanul megszédült, de akkor még semmi rendkívülire nem gyanakodott, hiszen ez bárkivel előfordulhat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Gyógymód nincs" – Sokkoló diagnózist közölt az orvos a magyar énekesnővel

Fotó: Instagram

Igen ám, de ugyanez történt vele az év utolsó napján, december 31-én reggel is. Felkelés után csak úgy forgott vele a szoba, az ijesztő érzés csak estére mérséklődött, majd másnap reggel megint rosszabb lett. Az énekesnő hiába panaszolta el az ismerőseinek a dolgokat, mindenki csak legyintett, hiszen bárkivel előfordulhat, hogy megszédül.

Sokáig Barbee is türelmesen várta, hogy elmúljon a szédülés, ám ennek épp az ellenkezője történt.

„Egy hete szerdán a laptopon előtt ülve hirtelen 180 fokban beforgott a szoba, rendesen kapaszkodnom kellett percekig, mert hiába ültem, azt hittem lefordulok a székről. Jött a pánik, sírás, telefon a férjemnek, azonnal gyere haza, félek. Délután házirovos, fül-orr gégész, neurológus, majd egy furcsa diagnózis: BPPV, azaz jóindulatú helyzeti szédülés “betegség”-em van. Ezt bármilyen más betegség vagy rossz mozdulat kiválthatja és a fülben lévő kis “kristályok” elmozdulása okozza, melyek ha rossz helyen vannak, rendellenességről küldenek jelet az agynak, ami szédüléssel válaszol. Gyógymód nincs, tüneti gyógyszer van, torna van, egészséged életmód, meg a többi maszlag. Azóta eltelt egy hét, talán tegnap és ma már jobb, de ezt inkább felejtsük is el, mert már félek kijelenteni bármi ilyesmit. Az év első napjai tehát azzal telnek, hogy kinyitom a szemem, szomorúan konstatálom, hogy a fejem még mindig “zavaros”, felállok, majd érzékelem, hogy még mindig olyan, mintha egy viharban zötykölődő hajón próbálnék egyenesen sétálni, mindezt úgy érezve, mintha egy szemüvegen keresztül látnám a világot”

- vallotta be Barbee az Instagramon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BARBEEMUSIC ® (@barbeemusic) által megosztott bejegyzés

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?