LELKIZŐ

Lesújtó hír jött, gyászolnak az Operettszínház sztárjai

Csütörtök este adtak volna jótékonysági koncertet egy beteg kisfiú megsegítésére, de a kis Zsombor szervezete február 4-én éjszaka feladta a küzdelmet.
  • Szerző: Doris

Az Operettszínház nyolc sztárja lépett volna fel csütörtök este Budapesten, hogy azt est bevételével támogassa egy 13 éves súlyos beteg, agydaganattal küzdő kisfiú gyógyulását.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nyolc művész lépett volna fel a jótékonysági esten
Fotó: Facebook

A fellépő művészek azért döntöttek Zsombor támogatása mellett, mert Magyarországon nem volt lehetőség a további kezelésre. Kölnben, az ottani klinika visszajelzése alapján tudták volna fogadni, ahol egy utolsó esélyt kaphatott volna. Erre azonban sajnos már nem kerül sor, a kis Zsombor ugyanis február 4-én éjszaka elhunyt, szervezete feladta a küzdelmet. Peller Károly, a fellépő művészek egyike a -nak mesélt a feldolgozhatatlan tragédiáról.

Fotó: Facebook

„Kapcsolatban voltunk Zsombor családjával, főleg Szendi Szilvi és Dolhai Attila, így még nehezebb megszólalni erről. A szerda reggeli hír óta igazából magunkhoz se tértünk. Egy hete lehetett tudni, hogy baj lesz, de az ember mindig bizakodik, hogy nem történik meg a legrosszabb. Sajnos megtörtént. Egész délelőtt beszélgettünk, hogy mi ilyenkor a legjobb megoldás. Iszonyú nagy volt a dilemma, hogy megtartsuk-e a koncertet, de végül arra jutottunk, hogy lemondjuk. Még akkor is, ha a befolyt összeget más beteg gyerek megsegítésére tudtuk volna fordítani. Éreztük, hogy nem tudtunk volna vidámkodni, én szerintem sírva fakadtam volna éneklés közben” – mondta lapunknak a színész, aki természetesen ott lesz majd a kis Zsombor temetésén.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?