LELKIZŐ

Zokogva mesélt válásáról Lagzi Lajcsi: „Fogalmam sincs, hogy készen állok-e arra, hogy Bogi nélkül éljek”

Kendőzetlenül beszélt családi drámájáról a trombitás. Már korábban is voltak jelei annak, hogy gondok vannak a zenész házasságában.
  • Szerző: Ripost

Vasárnap este visszatér a képernyőre a legendás Frizbi című műsor.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az első adás egyik vendége Galambos Lajos, aki könnyeivel küzdve ismerte be a Life TV kameráinak, hogy a házassága végül nem élte túl az elmúlt hét év megpróbáltatásait.

Hajdú Péternek elmondta a trombitaművész a titkát (Fotó: Bors)

A közműlopásárt és vesztegetésért első fokon 2 év 10 hónapra ítélt trombitaművész már el is költözött a mocsai birtokról, és egy apró budapesti lakásban kezdett új életet - tudta meg a Bors.

„A magánéletem ráment erre az ügyre. Azt gondolom, hogy aminek rá kellett menni, az mind ráment. Bogival nem vagyunk együtt. Azt gondolom, hogy megválunk egymástól. Ennek nem csak a hat éve zajló ügy az oka. Jó barátságban maradunk, amíg élünk, de külön utakon folytatjuk” – mondta Hajdú Péternek Lajcsi, aki arra a kérdésre, hogy képes lesz-e Bogi nélkül élni, könnyeivel küzdve válaszolt:

Könnyeivel küzdött az interjú alatt Lajcsi, aki azt is elárulta: egy 30 négyzetméteres lakásban kezdett új életet (Fotó: Bors)

„Fogalmam sincs, hogy készen állok-e arra, hogy Bogi nélkül éljek. Az a helyzet, hogy gondolkodni sincs időm ezen. Olyan most az életem, hogy futok. Úgy telnek el a napjaim, hogy semmire nem jut időm. Magam maradtam, és mindent csinálnom kell. Készen is lehetnék egy új életre, de szeretném a jelenlegit lezárni. Az nagyon fontos, hogy tisztességben sikerüljön mindent elrendezni” – fejtette ki Lajcsi.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres, a karácsonyi asztal dísze
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?