LELKIZŐ

Embertelen kegyetlenség: szörnyű üzenetet kapott Kulcsár Edina

A műsorvezetőt várandósan sem kímélik a rosszakarók, egy asszony borzalmas levelet írt neki, amiben a kisbabája halálát kívánja.
  • Szerző: ripost

Az emberi rosszindulat és kegyetlenség határtalan, erre jó példa az az üzenet, amit Kulcsár Edina kapott egy nőtől. A műsorvezető tavaszra várja második gyermekét, egy kislányt, aki a Nina nevet kapja majd.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

A rajongók a legjobbakat kívánják kedvencüknek, ám egy ismeretlen női kommentelő gonosz hangvételű levelet írt Edinának, amiben azt kívánja, hogy a műsorvezető kislánya haljon meg. A műsorvezető végtelen nyugalommal és intelligenciával reagált az üzenetre, Edina férje, Csuti azonban felháborodott a történteken: törvénybe foglalná, hogy a verbális bántalmazást büntessék a hatóságok.

„Sajnos manapság számos közszereplőt érnek hasonló, szóbeli bántások. Az, hogy egy gyermeknek, egy magzatnak kívánnak rosszat, számomra mindennél felháborítóbb. Véleményem szerint a döntéshozóknak törvényileg kellene szabályozniuk az efféle viselkedést. Egy esetleges börtönbüntetés kockázata talán elrettentené a hasonló lelkületű embereket attól, hogy ilyesmit írjanak egy várandós nőnek” -mondta el a -nak Csuti, aki felnéz Edinára, amiért nem jött ki a sodrából.

„Mérhetetlenül büszke vagyok a feleségemre, amiért ennyire intelligensen kezelte ezt a helyzetet, úgy gondolom, ez a példamutató magatartás. Nem állt bele a konfliktusba, és ez jellemző a mindennapjainkra is: nem engedjük, hogy bizonyos emberek gonoszsága hatással legyen a hétköznapjainkra. Korábban meg is állapodtunk Edinával, hogy a hasonló üzeneteket ő kezeli, mert ő sokkal higgadtabban reagál rájuk, mint én tenném. Szerencsések vagyunk, mert a követőink mindig kiállnak mellettünk, amiért nagyon hálásak vagyunk. Az ő szeretetük többet ér, mint a rosszakarók bántásai” – fogalmazott Csuti.

És ezeket olvastad már?